llaunes decorades per posar al jardí o balcó

Hem recollit aquestes propostes de llaunes decorades per posar al jardí o balcó. Si us hi  fixeu es pinten de tots colors o amb tonalitats que recorden les abelles, marietes o flors. N’hi ha que funcionen com a mini hotels d’insectes, altres son menjadores per a petits ocells i altres simplement per fer bonic. També us portem uns bonics fanalets galàctics, i algunes peces decoratives. Divertiu-vos pintant i decorant amb els nens.

Si preferiu reutilitzar les llaunes com a testos per a flors o plantes podeu veure el recull que n’hem fet a l’enllaç.

llaunes decorades per posar al jardí o balcó

Abans de començar a decorar netegeu bé les llaunes i assegureu-vos que no tingui cap rebava de la llauna. Us servirà qualsevol tipus de llauna, ja sigui gran o petita. Primer penseu que voleu fer, si cal pintar.les, fe-hi forats, on s’ha de penjar i com… Després pinteu-la o decoreu-la com més us agradi.

 

hotel d’insectes amb llaunes reciclades

veure font original

Ens agraden els hotels d’insectes ja que augmenten la biodiversitat. Si voleu veure com preparar-lo mireu els post especial que varem fer. Com fer un hotel per als insectes.

 

fanalets de les galàxies

veure font original

Amb diferents llaunes podeu fer bonics fanalets d’interior o exterior. Us hem portat aquest per dos motius. Ens agrada i també a l’enllaç de sota la foto podeu veure el pas a pas de com l’han fet per agafar-ho d’exemple i fer el vostre disseny.

Decorar llaunes per a menjadores i altres objectes decoratius

Simple i molt bonica menjadora per a petits ocells.

Flors menjadores i abella decorativa per posar en un test (també la podeu convertir en menjadora.

Les llaunes petites també les podeu utilitzar com a menjadores o fent un bonic penjoll decoratiu amb altres materials reutilitzats.

Les possibilitats per decorar les llaunes son infinites com els gustos de cadascú. Podeu fer-ne menjadores, penjolls, animals… El cas és fer una manualitat on els nens s’ho passin bé.

+ manualitats amb materials reciclats

+ com reutilitzar llaunes i pots de vidre

+materials reciclats a Pinterest