Activitats estiu

Què fem?

Font de la Vena de Planoles

  1. Home
  2. »
  3. Font de la Vena de Planoles
adreça:
Camp de futbol - Planoles Ripollès (el)
coordenades: 42.314059 / 2.0940073

logo princesscamper 64

 

 

 

L'excursió a la Font de la Vena de Planoles és un bonic itinerari circular que segueix un tram del riu Rigart. Una ruta envoltada de vegetació i aigua que surt des del mateix municipi. En aquesta ocasió s'ha trobat un tram de ruta-joc amb algun dels ocells que uns podreu trobar a la zona. La visita al búnquer és també un atractiu de la ruta. La font, és l'excusa perfecte per fer la passejada.

 

Font de la Vena de Planoles

Font de la Vena de Planoles mapa

veure ruta al wikiloc

La ruta comença des del mateix aparcament del camp de futbol de Planoles. Si feu la ruta circular, molt a prop de la font, una mica més amunt trobareu els búnquers.

  • Distància: 3Km.
  • Nivell: fàcil

 

Font de la Vena

Font de la Vena de Planoles

Una de les fonts del municipi, antigament era un dels lloc de celebracions de la gent del poble.

Ruta-joc

Font de la Vena de Planoles

Sabeu quins ocells podeu trobar a la zona? Llegiu l'endevinalla i esteu a l'aguait per si els vieu. Aquest és un joc creat per @kliminart Us dona pistes per trobar el nom d'ocells i plantes de la zona. Segurament que el joc té un caràcter temporal.

 

Búnquers de Planoles

Font de la Vena de Planoles

Els búnquers formen part de la Línia Pirineus, la Línia P, on es van projectar uns 10.000 entre els anys 1944 al 1948. Els búnquers havien de servir per defensar-se d’un atac aliat i també dels maquis un cop acabada la Segona Guerra Mundial. La majoria no es van arribar a utilitzar.

 

 

+ activitats al Ripollès

+ rutes a fonts

 

INSTAGRAM

 

 

etiquetes: