Què fem?

Gorg de Can Poeti

  1. Home
  2. »
  3. Gorg de Can Poeti
adreça:
Les Planes d'Hostoles Garrotxa (la)
coordenades: 42.054536 / 2.543689

 

 

 

Dins l'Espai Natural Protegit del Brugent es troba el bonic racó del gorg de Can Poeti, al terme municipal de les Planes d'Hostoles. Forma part de la Ruta 2 de la xarxa de senders d'Itinerannia. Una senzilla i bonica passejada de només 450 metres des de l'aparcament de l'espai polivalent del poble.

 

Gorg de Can Poeti a les Planes d'Hostoles

pont via verda carrilet

pont de la Via Verda del Carrilet

Venint per la Via Verda del Carrilet només us cal seguir els indicadors grocs. Arribats al punt indicat heu de baixar unes escales que us acostaran fins el riu. A tocar del gorg teniu la casa modernista de Can Garay i la pairalia de la Casa Jonquer.

 

 

Accés als gorgs del Brugent a les Planes d'Hostoles - Espai Protegit del Brugent

gorg de Can Poeti

ATENCIÓ!

Ha canviat la normativa d'usos i accessos als gorgs de les Planes, durant alguns períodes de molta afluència, s'haurà de comprar un tiquet de dia online per a poder anar als gorgs, ja que s'ha limitat l'aforament a 300 persones al dia a l'espai natural protegit.
Podeu comprar el tiquet a la pàgina de reserves  AQUÍ - Espai Protegit del Brugent

Us recomanem comprar-lo amb anticipació perquè s'esgoten molt ràpidament.

Quan arribeu al gorg trobareu un informador que us indicarà l'aforament disponible a aquell gorg o als altres gorgs de les Planes d'Hostoles (consulteu dates a l'enllaç de l'Espai Protegit del Brugent).

 

 

Altres llocs d'interès

+ rutes d'aigua

sortir amb nens a la Garrotxa

 

INSTAGRAM

 

 

etiquetes: