Què fem?

Gorg del Molí dels Murris

  1. Home
  2. »
  3. Gorg del Molí dels Murris
adreça:
Les Planes d'Hostoles, Garrotxa (la)

 

 

 

El gorg del Molí dels Murris és segurament un dels trams més visitats de la riera de Cogolls a la Garrotxa. El seu accés fàcil, gairebé a toca la carretera, on es pot deixar el cotxe fa que sigui molt concorregut durant tot l'any. Tot i això, l'encant del lloc, la verdor i frescor de l'aigua són totalment recomanables de visitar. Per allargar la sortida i gaudir encara més del paisatge recomanem fer la ruta a peu des del mateix poble de Les Planes d’Hostoles, seguint el recorregut marcat.

 

Gorg del Molí dels Murris. Dades i mapa

  • Distància: 2,9 Km
  • Dificultat. fàcil

 

Gorg del Molí dels Murris

 

Gorg del Molí dels Murris. Itinerari

Gorg del Molí dels Murris

L'itinerari que us proposem és el que es recomana des de l'Ajuntament de Les Planes d'Hostoles. Una ruta fàcil i planera que no arriba als 3 km.

  • Sortir des de l'Oficina de Turisme La Carbonera seguint la Via Verda direcció a Sant Feliu de Pallerols.
  • Abans de passar el pont cal abandonar la Via Verda i agafar la carretera asfaltada a l'esquerre. Us trobareu a sobre el pont.
  • Seguir per la carretera fins que a mà dreta hi ha el panell informatiu del Gorg del Molí del Murris. Hi ha un petit aparcament pels que voleu arribar fins aquí amb cotxe.
  • De l'aparcament surt una pista forestal direcció a la riera de Cogolls. A uns 3 minuts arribareu al gorg.

 

Gorg del Molí dels Murris

Des de l'aparcament el camí de terra baixa suau fins la riera. Cal creuar-la i continuar, ara en una curta i fàcil pujada fins el gorg. Un cop al gorg podeu seguir per la pista per veure el salt des de dalt. Cal vigilar ja que el terreny és força humit i pot ser relliscós.

 

 

Altres llocs d'interès

Save

Save