Què fem?

Arquemàtic, espectacle de matemàtiques amb molta màgia

  1. Home
  2. »
  3. Arquemàtic, espectacle de matemàtiques amb molta màgia
adreça:
Carrer de Roger de Llúria, 128 Barcelona Barcelonès (el)
telèfon: 665 25 07 11- Óscar Sánchez

 

 

 

 

Arquemàtic és un espectacle de teatre-màgia creat per presentar als nens conceptes matemàtics d’una manera inusual i molt atractiva. És una classe participativa d’història de les matemàtiques on la màgia es posa al servei de la matemàtica, per convertir una estona en una experiència única. De la mà d’Alan Carter (Óscar Sánchez), Arquemàtic presenta moltes curiositats matemàtiques (com neixen les matemàtiques, com contaven els primers homes...) ideals per a espectadors de 9 a 99 anys. Podeu veure l'espectacle al teatre Cincómonos o si ho preferiu l'espectacle pot traslladar-se a la vostra escola. 

 

Arquemàtic, un espectacle de matemàtiques amb molta màgia

Arquemàtic

Arquemàtic

Arquemàtic és una proposta artística que es presenta com una classe de matemàtiques diferent, divertida i didàctica alhora. No es un espectacle de màgia ple de jocs matemàtics ni el clàssic espectacle de màgia infantil. La intenció és que en cap moment el públic tingui la sensació d'estar gaudint d'un espectacle de màgia. El que es pretén es que es recordi com una classe de matemàtiques màgica. Està creat perquè els jocs màgics i els conceptes matemàtics creïn en els espectadors l'emoció de descobrir i gaudir de les mates.

Arquemàtic a les escoles i biblioteques

L'espectacle també es pot portar a les escoles i es presenta com una classe singular de matemàtiques. S'adapta als cicles de l'alumnat. El Show dura aproximadament una hora i està pensat per poder portar el mateix espectacle del teatre a l'escola.

  • Cicle Mitjà i Superior
  • Biblioteques

 

 

Arquemàtic teatre cinómonos

Actualment podeu veure l'espectacle Arquemàtic a la sala del Teatre Cincómonos.

 

Més màgia amb Óscar Sánchez

Màgia familiar

Un espectacle dinàmic i divertit apte por totes les edats és sempre una excel·lent alternativa. L'espectacle ha estat realitzat a Hospitals, Biblioteques, Ludoteques, Escoles, Restaurants  o a Cases Particulars des de fa més de cinc anys i sempre són un èxit.

Màgia infantil

En aquest cas l'espectacle està pensat per als més petits, per a nens fins a 8 any. Per aquestes edats la màgia ha de ser divertida, visual  i molt participativa. S¡introdueixen histories divertides, situacions absurdament gracioses i una màgia molt potent per fer que els infants gaudeixen d’allò més. Aquest espectacle ha estat representat a Llar d’infants, Ludoteques, Escoles (P3,P4,P5) i festes privades.

Màgia itinerant

Aquest tipus de màgia és adient per Bars, Restaurants, Recepcions, Bodes, Fires Comercials i un munt de llocs més.

 

 

 

 

INSTAGRAM