Panellets farcits de crema de festucs
Des del 2020 que cada any fem una recepta diferent de panellets: monstres, de color amb sorpresa, dònuts… i ens divertim a la cuina. Aquest any, aprofitant que hem provat de fer la crema de festucs n’hem fet uns quants amb aquesta fruita seca. Us deixem la recepta de panellets farcits de crema de festucs per fer amb nens. El massapà és el de sempre, però a dins hi ha una bola de crema de festuc.
Recepta panellets amb crema de festucs per fer amb els nens

Primer haureu de preparar la crema de festucs amb xocolata blanca. AQUÍ us deixem la recepta, veureu que és molt fàcil d’elaborar i els nens us poden ajudar en tot. Amb les mesures de panellets que us deixem us en sortiran de vint-i-cinc a trenta, depenent de la mida. Nosaltres, per fer un primer tast, només n’hem preparat set de festucs, la resta son d’ametlla i coco.
Ingredients
- 250 gr de farina d’ametlla
- 175 gr de sucre blanc o sucre llustre
- 1 patata mitjana bullida i sense pell
- ratlladura de pell de llimona
Preparem panellets de festucs!
Hem preparat el massapà el dia abans de fer els panellets, reposar la massa sempre li va bé. La crema de festucs la tenim a la nevera, cosa que fa que quedi més sòlida i es pugui treballar fent les boletes.

- A la foto podeu veure les boletes de crema de festuc.
- Agafeu una mica de massapà, feu una bola i aixafeu-la.
- Poseu la bola de crema i emboliqueu-la.
- En un bol tenim un ou batut. Banyem la bola i la posem a la safata del forn sobre el paper sulfurat.
- Afafeu uns trossets de festucs i poseu-los a sobre la bola xafant-la una mica.
- Enforneu a 180º durant uns 12 minuts o fins que agafi el color desitjat.



Després de treure’ls del forn el festuc ha perdut bona part del seu color verd.
+ recepta de panellets per fer amb nens