Doraiaki el postre preferit d’en Doraimon
A part de la seva famosa butxaca màgica, en Doraimon, el popular gat còsmic, és conegut per altres trets característics. El seu color blau, la boca immensa i riallera, les seves mans rodones i per la devoció pels Dorayaki. Una pasta típica del Japó que es farceix amb anko, que és una mena de pasta de mongeta dolça. Aquí, però, la farcirem amb crema de xocolata. Gràcies a la recepta de la Tina de Rutas con los peques, us deixem la recepta dels Doraiaki el postre preferit d’en Doraimon.
Doraiaki el postre preferit d’en Doraimon
Ingredients Doraiaki
- 200 gr. de farina de rebosteria
- 2 ous
- 50 gr de sucre llustre
- 1 cullerades de mel
- 1 cullerada de llevat en pols (tipus Royal)
- 1 polsim de sal
- 75 cc d’aigua
- crema de xocolata pel farcit
Elaboració Doraiaki amb xocolata
Aneu posant els ingredients en un bol.
- Comenceu baten els ous.
- Afegiu el sucre, la mel, la farina- prèviament passada pel colador- el llevat i l’aigua i el polsim de sal.
- Feu una massa ben homogènia.
- Es fregeixen amb molt poc oli (o sense) a la paella. Tomba i tomba, com si féssiu unes creps.
- En aquesta recepta s’unta un pastisset amb crema de xocolata i es tapa amb una altre.
Ja teniu els Doraiakis!
+ receptes amb xocolata