Encara que les felicitacions de Nadal semblen estar en desús, quan els nens són petits sempre resulten una activitat que els agrada. Aquí us mostrem un bon recull de targetes nadalenques fetes bàsicament amb cartolines. Retallar i enganxar, pintar… o felicitacions més originals on es combina les fotos creatives amb dibuixos al terra amb guix. Us recomanem que si els nens són petits escolliu models senzills que puguin admetre varietats, ja sigui amb els colors o utilitzant diferents siluetes per enganxar. Feu-les amb temps i millor fer-ne un parell de més que deixar-vos alguna per fer.

Felicitacions de Nadal, idees per fer amb els nens

Ja portem gairebé 100 postals de Nadal recollides en els diferents articles que veieu. Cada posts té diferents postals nadalenques, alguns estan agrupats per temes o tipus de materials utilitzats. podeu veure boniques postals fetes amb retalls de paper de diari, tipus collage, aquarel·les… o un divertit recull de fotos de Nadal amb nens i família.

Podeu clicar en cadascuna de les fotos per veure l’article corresponent. En ocasions hi ha l’adreça original, sobretot si la postal és més elaborada i cal seguir el pas a pas. Si amb les que us deixem no en teniu prou podeu consultar el nostre taulell de Pinterest. Allà anem guardant les propostes que ens criden l’atenció.

Us recomanem que abans de fer una postal de Nadal amb els nens mireu tot els material que teniu per casa. retalls de cartolines, roba, llana, papers de colors… Tot pot us pot ser d’utilitat. I penseu que les fotos que us portem son models. feu les vostres targetes personalitzades i deixem-ho en mans dels petits artistes.