Reis d'Orient amb materials diferents

Per aquests dies tan especials de Nadal us hem deixat un munt de propostes per fer a casa. Quan s’acosta la màgica Nit de Reis les mirades i pensaments van destinats a aquests tres personatges. Us deixem Reis d’Orient amb materials diferents per si voleu afegir-hi més màgia i encant tot esperant la seva arribada.

 

No us oblideu de preparar el Fanalet de Reis per esperar-los!!!

 

Reis d’Orient amb materials diferents per fer amb els nens

Abans de repassar les diferents propostes mireu què teniu per casa. Des de taps de suro a tubs de cartró, paper, cartolines o feltre. Tot serveix per representat als popular personatges que venen la nit del 5 de gener. Un cop fets els nens els poden deixar a la seva habitació. Per als més petits també hi ha alguna proposta que serveix per jugar o explicar contes.

Com fer els reis d’Orient amb tubs de cartró.

Està clar que els tubs de cartró segueixen sent el material més utilitzat en manualitats. Els podeu retallar, enganxar-hi paper, roba, feltre… omplir-los de caramels i decorar-los de mil i una maneres.

Decoració ben variada per fer els tres Reis a partir de tres tubs de cartró.

 

Manualitats dels Reis d’Orient per fer amb nens

Retalleu trossets de roba, feltre o cartolina per guarnir gots de paper, culleres de fusta, taps de suro o una cartolina.

Original trencaclosques amb pals de gelat que dibuixen els tres Reis. Si no teniu massa traça en dibuixar podeu buscar alguna foto, real o un dibuix, que representi als personatges. Després enganxeu-los als pals de gelat i retalleu. Podeu complementar el trencaclosques amb altres figures com els camells, l’estrella, regals… I també es pot incloure lletres o números per ajudar a muntar.

Figuretes de fusta vestides de reis. I si voleu podeu fer etiquetes com aquestes amb paper de diari i cartolina o amb dibuixos dels Reis d’Orient.

Si teniu tres tubs de cartró llargs dels rotlles de paper d’alumini o film transparent també us poden servir. Fixeu-vos com han retallat les corones, cada rei la seva.

*totes les fotos les hem trobat a Pinterest

 

 

Carta dels reis d’Orient als nens

Voleu que els nens rebin una carta personalitzada dels Reis d’Orient? AQUÍ trobareu tota la informació. Preu carta i sobre a escollir entre 6 models 2,95€. Ara amb un 20% de dte amb el codi totnens20

 

 

+ manualitats de Nadal

Nadal amb nens

Instagram totnens