La marieta sense puntets de Editorial Picarona

La marieta sense puntets és la història d’algú diferent, únic i, per això, especial. Si traiem els punts a una marieta que ens queda de la seva personalitat i presència? Pot una marieta sense un dels seus trets característics esdevenir una autèntica marieta? Això és el que descobrirà la nostra petita amiga Sareta en aquest llibre de cartoné per als més petits.

Sentir-se diferent

El conte esdevé tota una aventura per aconseguir el que tan desitja la protagonista, uns puntets negres. La Sareta ho provarà pràcticament tot. Des d’embrutar-se amb la pols que deixen les pinyes a deixar que els mosquits hi aterrin al damunt. No vol ser diferent a la resta de companyes. Fins i tot les maduixes, granotes, bolets o cervatons tenen els seus puntets.

La marieta sense puntets de Editorial Picarona

Una història simple i divertida que ens parla del fet de ser o sentir-se diferent a la resta del grup i com això ens pot comportar neguit, desconsol i tristor. Només entendre que la diferència no es dolenta i acceptar-se tal i com som farà que la marieta, i tothom que es senti com ella, sigui feliç. Al final la nostra amiga descobrirà que ser diferent no és dolent. Encaixar a vegades simplement significa acceptar-se com ets. I quan la Sareta ho descobreix se n’adona que això la fa lliure i esdevé realment especial i feliç.

un conte petit de cartoné

Un conte de petit format que s’adapta a les mans dels més petits que poden anar seguint, pàgina a pàgina les aventures de la Sareta a la recerca dels puntets. Les il·lustracions son senzilles i plenes de moviment gràcies als puntets de diferents tipus que trobem en totes les pàgines. Puntets que omplen la muntanya, el cel, un vestit o les ales de la resta de grup. I ratlles petites que dibuixen el camí, les gotes d’aigua, un núvol o segueixen el camí del vol. Una manera d’indicar-nos que aquests petits insectes no paren mai quiets. Colors com el vermell i el negre però també els verds que ens recorden que les marietes son animals de camps i jardins.