Caçations, la màgia d'anar a buscar el tió al bosc amb nens

Quan a la tradició de fer cagar al tió se li afegeix el fet d’anar-lo a cercar al bosc el resultat és una extraordinària experiència. I, la màgia d’anar a buscar el tió al bosc amb nens resulta inoblidable. Amb Caçations podreu anar a cercar el vostre tió de Nadal a un bon grapat de boscos de Catalunya. Com si es tractes d’una aventura, agafeu el mapa i, amb l’ajut de la geoloclització, sortiu a buscar-lo. Trieu un dels boscos on s’hi amaguen, escolliu un dia per anar a cercar-los i, nens i o tant nens, gaudireu d’un moment especial. No us oblideu de portar-los-hi un parell de mandarines per si tenen gana !

 

Caçations, tions de Nadal amagats al bosc

Caçations, la màgia d'anar a buscar el tió al bosc amb nens

En aquests moments hi ha tions escampats en 14 boscos de Catalunya. Són autèntics caga tions, tenen uns 35 cm de llargada, duen barretina i estan esperant als nens amb cara de trapella. Es poden anar a buscar a partir del 10 de novembre del 2018. I són màgics ! ja que duen penjat un cartell personalitzat adreçat als nens.

 

la màgia d’anar a buscar el tió al bosc amb nens

Per anar a buscar el vostre tió heu de fer la reserva indicant lloc i dia. Podeu anar-hi en família o en grup. Si ho feu amb un  grup i encarregueu 5 o més tions alhora, podreu gaudir d’un descompte de 3 euros per tió. Quan feu la comanda teniu l’opció de reservar taula per dinar en alguns dels restaurants que trobareu a la web.

Per fer l’experiència més accessible a tothom al fer la reserva podeu indicar si hi aneu amb cotxet, franja d’edat dels nens, si algú va en cadira de rodes o té mobilitat reduïda, o si els nens ja són grans.

Caçations, la màgia d'anar a buscar el tió al bosc amb nens

Si voleu crear encara més màgia a la ja fantàstica experiència d’anar al bosc a buscar el vostre tió prepareu la sortida amb els nens. No us oblideu de portar una petita manta per tapar-lo i alguna cosa per menjar. La cara dels nens quan el trobin serà de foto.

 

Sorteig d’una experiència Caçations

Caçations, la màgia d'anar a buscar el tió al bosc amb nens

Gràcies a Caçations sortegem una experiència d’anar a buscar el tió amb un cupó regal. D’aquesta manera el guanyador podrà escollir a quin bosc prefereix anar a fer la recerca.

Teniu temps fins diumenge 11 de novembre a les 12 de la nit

sorteig tancat

Felicitats Chari Rechi !!!

Gràcies a tots per participar !

*Participar al sorteig suposa apuntar-vos al Butlletí de totnens i acceptar la política de privacitat. El guanyador dóna permís a totnens per facilitar les dades necessàries a Caçations per poder enviar preparar el vostre Tió.

**Des de totnens s’enviarà un correu al guanyador a l’adreça amb la qual s’ha apuntat. Aquest té 5 dies per posar-se en contacte amb totnens per facilitar-nos les dades d’enviament. En cas de no rebre resposta per part del guanyador es farà un nou sorteig entre tots els qui ja s’hagin apuntat.

 

+info Caçations