Caçations, la màgia d'anar a buscar el tió al bosc amb nens

Quan a la tradició de fer cagar al tió se li afegeix el fet d’anar-lo a cercar al bosc el resultat és una extraordinària experiència. I, la màgia d’anar a buscar el tió al bosc amb nens resulta inoblidable. Amb Caçations podreu anar a cercar el vostre tió de Nadal a un bon grapat de boscos de Catalunya. Com si es tractes d’una aventura, agafeu el mapa i, amb l’ajut de la geoloclització, sortiu a buscar-lo. Trieu un dels boscos on s’hi amaguen, escolliu un dia per anar a cercar-los i, nens i o tant nens, gaudireu d’un moment especial. No us oblideu de portar-los-hi un parell de mandarines per si tenen gana !

 

Caçations, tions de Nadal amagats al bosc

mapa caçations

En aquests moments hi ha tions escampats en 11 boscos de Catalunya. Són autèntics cagations, tenen uns 35 cm de llargada, duen barretina i estan esperant als nens amb cara trapella. Es poden anar a buscar a partir del 7 de novembre del 2020. I són màgics ! ja que duen penjat un cartell personalitzat adreçat als nens.

la màgia d’anar a buscar el tió al bosc amb nens

Per anar a buscar el vostre Tió heu de fer la reserva indicant lloc i dia. Podeu anar-hi en família o en grup. Si ho feu en  grup i encarregueu 5 o més tions alhora, podreu gaudir d’un descompte de 3 euros per Tió. Quan feu la comanda teniu l’opció de reservar taula per dinar en alguns dels restaurants que trobareu l web.

Per fer l’experiència més accessible a tothom al fer la reserva podeu indicar si hi aneu amb cotxet, franja d’edat dels nens, si algú va en cadira de rodes o té mobilitat reduïda, o si els nens ja són grans.

Caçations, la màgia d'anar a buscar el tió al bosc amb nens

Si voleu crear encara més màgia a la ja fantàstica experiència d’anar al bosc a buscar el vostre tió prepareu la sortida amb els nens. No us oblideu de portar una petita manta per tapar-lo i alguna cosa per menjar.

La cara dels nens quan el trobin serà de foto.

 

Caçations Cupó regal

Caçations, la màgia d'anar a buscar el tió al bosc amb nens

Un cop comprat el cupó-regal us enviaran un codi per a que la persona que els hagueu indicat pugui fer gratuïtament la reserva del seu Caçations al lloc i dia que millor li vagi.

I si estem confinat i no podem anar a buscar-lo?

Què fem amb la reserva del Tió?

Aquest any s’han pres mesures extraordinàries a causa de la crisi sanitària. Una d’elles és el compromís a portar els Tions a casa vostra en cas que hi hagi un confinament massiu, de tot Catalunya o de poblacions senceres.

A continuació us detallem les zones on el Tió s’entregaria gratuïtament:

  • Barcelonès
  • Vallès Oriental i Occidental
  • Maresme
  • Baix Llobregat
  • Osona

Aquestes zones es podrien ampliar. Si viviu fora de les zones de gratuïtat i hi ha confinament, consulta el cost que tindria portar-vos el tió a casa.