Gràcies, gràcies i mil gràcies !!!

Estem més que contents. Les dades ens confirmen que els nostres continguts, tant els de la part del blog com les rutes en família, us interessen. I segons sembla, força.

Gràcies, gràcies i mil gràcies !!!

 

Gràcies, gràcies i mil gràcies !!!

Som com formiguetes que no paren de treballar i és que ens agrada el què fem  !

La crescuda de visites a la plataforma ha estat exponencial i han tingut dos pics importants. El primer fa cosa d’un anys i mig i ens varem anar mantenint a l’alça. Ara, el segon, va començar a principis d’estiu i fins ara no ha parat de créixer. Gràcies, gràcies i mil gràcies !!!

  • visites: 228.698
  • visites úniques: 135.308
  • pàgines visitades: 1.154.724

dades de l’1 al 31 d’octubre 2018

 

I què us expliquem a totnens ?

cuina, festes, ens divertim i parlem de tot una mica

És la part del blog que aporta un contingut més variat. No ens cansem de mirar, mirar i regirar per la xarxa buscant continguts que ens agradin. Us els presentem, bàsicament, en forma de reculls o resums per donar-vos idees. Manualitats, plàstica, cuina, festes infantils, decoració… Tots els continguts han estat escrits per nosaltres o per algun dels nostres col·laboradors.

llegim ! i juguem !

Actualment mirem de donar un impuls a aquestes dues seccions. I, la millor manera de fer-ho és que els qui ens saben ens en parlin i ens recomanin, ja sigui llibres o jocs. Des de la redacció de totnens també us portem reculls de llibres o jocs interessants que descobrim i ens agraden.

rutes, itineraris i aventures pel territori

De la part de fitxes per fer excursions i sortides, les consultes són més estacionals. Mentre que quan fa bo les rutes d’aigua i les excursions a l’alta muntanya són molt consultades quan el temps no acompanya us decanteu més per itineraris de suaus passejades pel bosc. Mirem de tenir cura per trobar excursions aptes per a cotxets i rutes adaptades.

Som conscients que no sempre us portem rutes populars ni molt conegudes. Itineraris que a simple vista no semblen tenir res especial, però és la manera de trepitjar territori i això ens agrada. Per això mirem d’obrir finestres aquí i allà, on els col·laboradors amablement ens porten. Excursions, castells, dòlmens, coves, cims, museus…

Entre les altres sortides consultades hi ha els parcs infantils, les zones de pícnic i les activitats per fer en família. Els primers us interessen força, sempre és agradable organitzar una sortida per visitar un municipi i anar al parc, sobretot amb nens petits. Les zones de pícnic o llocs on hi ha taules de pícnic també us interessen. Les activitats les hem començat a visualitzar ara i estan tenint una bona acollida. Igual passa amb els post especials de fires, festes i festivals que anem, a poc a poc, incorporant.

 

I què volem seguir explicant?

Doncs bàsicament tot allò que trobem i que ens agradi. Ens queden molts temes del blog, tipus d’activitats i sortides per explicar per anar eixamplant continguts.

Si trobeu a faltar algun tipus de post, rutes o visites ens ho dieu i mirarem de posar-hi remei.

 

Gràcies col·laboradors !!!

Som molt conscients que sense les aportacions dels nostres col·laboradors els continguts emprendrien un altre camí. Més complicat i difícils d’elaborar. Per això aquest post també vol ser un reconeixement a cadascuna de les vostres aportacions. Gràcies, gràcies i mil gràcies !!!

 

La redacció de totnens

 

 

Entrada similar

2 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat