Receptes de magdalenes
Avui la cuina creativa per fer amb nens va de magdalenes. Us portem un bon grapat de receptes de magdalenes casolanes per fer amb nens. No les hem provat totes, però les que hem provat estan boníssimes. A cada peu de foto hi trobareu l’enllaç a la recepta amb les mesures dels ingredients i la seva elaboració. És curiós comprovar com a cada cuina, i per cada cuiner, les mesures i l’elaboració pot variar, una mica o força. Les magdalenes, amb guarniment, farcides o soles són sempre bones. I, fetes amb la col·laboració dels petits cuiners encara són millors. Pesar, tamisar, batre, barrejar, emmotllar, deixar refredar i… a menjar.
Receptes de magdalenes casolanes per fer amb nens. Què cal tenir en compte?
Més enllà dels ingredients, la decoració o la manera d’elaborar-les heu de tenir presents dues coses bàsiques perquè us quedin bé. És a dir, perquè pugin i semblin autèntiques magdalenes.
- Un cop barrejada la massa s’ha de deixar ben tapada a la nevera, mínim 2 hores i si la deixem més estona millor. Així quan després les poseu al forn, prèviament escalfat, el contrast de temperatures facilitarà que pugin. Hi ha qui posa el bol amb la massa a la nevera i qui posa primer la massa als motlles i en acabat aquests a la nevera.
- Utilitzeu motlles de magdalenes i poseu-les dins una safata especial per a elles o en alguna similar. D’aquesta manera al pujar la magdalena pujarà i no s’estendrà, obrint paper.
Recepta de magdalenes de flam
veure recepta original La base de la magdalena és la mateixa on també inclou 50 ml de nata per muntar. La gràcia rau en incorporar-hi un sobre de pols per a fer flam, tipus Royal. El sabor i el color es noten, diuen, nosaltres encara no les hem provat.
Recepta de magdalenes de confeti de sucre
veure recepta original Aquestes magdalenes són del blog Les receptes que m’agraden que seguim de fa temps i del qual hem incorporat alguna dolça recepta. Aquí la Pilar fa unes magdalenes de llimona i li incorpora confeti de sucre de colors. El resultat són unes magdalenes esquitxades de colors.
Recepta de magdalenes de blat de moro
veure recepta original En aquesta ocasió s’ha substituït la farina fluixa de blat per la de blat de moro. S’hauran de provar, el resultat, amb aquesta presentació, és espectacular.
Recepta de magdalenes de xocolata
veure la nostra recepta A partir d’unes magdalenes fetes per nosaltres us mostrem com podeu decorar-les amb xocolata. Cobertures i farciments per a unes magdalenes boníssimes. Idea de magdalenes Halloween!
Recepta de magdalenes de taronja i llavors de rossella
recepta magdalenes – la incorporació de les llavors li dona un toc especial.
Magdalenes marbre, les de dos colors
Recepta de les magdalenes de dos colors.
Recepta de magdalenes de castanya
veure recepta original Semblen especials per la tardor amb la incorporació de la farina de castanya però les podeu fer durant tot l’any. Aquestes magdalenes de castanyes utilitzen farina de blat i farina de castanya a parts pràcticament iguals.
Recepta de magdalenes de poma
veure recepta original La singularitat d’aquestes magdalenes és la poma. Cal afegir una poma golden tallada a trossets petits a la massa, li donen frescor i una textura especial.
Recepta de magdalenes d’espelta integral i melmelada de taronja
veure recepta original Per fer aquestes magdalenes integrats s’ha utilitzat farina integral d’espelta i sucre morè. El toc especial és la incorporació a la massa de melmelada de taronja.
Recepta de mini magdalenes veganes
veure recepta original Mini magdalenes veganes (sense ou) amb cobertura de xocolata.
Les receptes de magdalenes de Memòria d’una cuinera
veure receptes originals Si us heu quedat amb ganes de descobrir més receptes originals de magdalenes mireu aquest fantàstic recull de receptes.
Magdalenes casolanes, explicades pas a pas
veure recepta original Us deixem amb les recepta de magdalenes de l’Albert del blog La cuina de sempre, on us mostra de manera molt visual i pràctica el pas a pas de tot el procés.
Recepta fàcil de magdalenes
Incorporem una nova recepta de magdalenes que hem provat i que surten molt i molt bé. La base és la mateixa, la diferència radica en la quantitat de cada ingredient. Ja ens direu com us han sortit.
Bona cuina !!!
+ receptes de cuina per fer amb nens