Imprimibles gratuïts de temàtica estiuenca

Avui hem seleccionat alguns imprimibles gratuïts de temàtica estiuenca. Els imprimibles solen ser una bona base per obtenir una plantilla original i ràpida per muntar un joc nou. En aquest cas l’estiu de platja o muntanya són els temes que hem seleccionat. Buscar segons la llegenda en un full carregat d’objectes diverteix als nens alhora els ajuda a treballen l’agilitat visual. Els dos imprimibles jocs tenen dibuixos per als més petits.

 

Aquí podeu veure un post de fa temps d’una ciutat de base imantada feta a partir d’un imprimible gratuït per jugar a la nevera. Si voleu més imprimibles gratuïts mireu la selecció de jocs per imprimir que us varem deixa fa temps. Jocs com el lince, creant monstres, atrapant cuques de colors…

 

Imprimibles gratuïts de temàtica estiuenca per pintar

Imprimibles gratuïts de temàtica estiuenca

Anem d’excursió i de campaments. Busqueu els elements que fareu servir o que us podeu trobar si aneu de campaments al bosc. Cada dibuix té la llegenda d’objectes a cercar.

 

Imprimibles gratuïts de temàtica estiuenca

Aquest fulls amb un munt de dibuixos petits serveix per exercitar l’agudesa visual. Pintar cada objecte d’un color buscant segons indica la llegenda.

Enllaç a les plantilles dels 4 imprimibles foto 1 –  foto 2foto 3foto4

 

Imprimibles gratuïts de temàtica estiuenca per jugar

Imprimibles gratuïts de temàtica estiuenca

Imprimibles gratuïts de temàtica estiuenca

Dos trencaclosques amb fitxes hexagonals amb dibuixos per als més petits. Picant sobre la foto anireu a l’enllaç. Si voleu que el joc us duri més podeu plastificar les peces. Aquest imprimibles de platja i mar us poden servir com a joc de viatge.

 

+imprimibles