Imprimibles gratuïts per jugar i pintar

Avui hem seleccionat alguns imprimibles gratuïts per jugar i pintar. Els imprimibles solen ser una bona base per obtenir una plantilla original i ràpida per muntar un joc nou. La majoria són plantilles senzilles però prou singulars per per fer passar als nens una bona estona de joc. Us aconsellem que, depenent del model que trieu, plastifiqueu les peces o dibuixos. D’aquesta manera fareu que el joc us duri més, sobretot si imprimiu sobre paper. Depenent del joc, com en el tetris, per exemple, li podeu enganxar una base magnètica que us permet transformar el joc en un joc de viatge.

 

Aquí podeu veure un post de fa temps d’una ciutat de base imantada feta a partir d’un imprimible gratuït per jugar a la nevera

 

Imprimibles gratuïts per jugar i pintar. Imprimir, retallar i jugar

 

Monstres amb cares i ulls

Imprimibles gratuïts per jugar i pintarveure font original

Un joc que recorda al clàssic Sr i Sra Patata però amb monstres. A l’enllaç trobareu diferents siluetes de monstres de colors. Si el voleu fer més divertit podeu plastificar i imantar totes les peces. Retalleu, enganxeu i tireu el dau…

 

Cuques de colors per omplir els pots

Imprimibles gratuïts per jugar i pintarveure font otiginal

A l’enllaç trobareu la informació de com es jugar. També podeu establir les vostres regles de joc. Teniu fins a 4 pots de colors diferents i cuques per omplir-los. Retalleu els cercles i enganxeulos en un dau. Tireu el dau i… a jugar

 

Tetris per imprimir i jugar

Imprimibles gratuïts per jugar i pintar

veure font original

Un joc divertit que fa temps que és un clàssic. Podeu imprimir les peces en color o només dibuixada la silueta. Us aconsellem que plastifiqueu les peces. Si les enganxeu en una base imantada el convertireu en un joc de viatge.

 

Joc del Lince per imprimir

Imprimibles gratuïts per jugar i pintar

veure font original

A l’enllaç trobareu més jocs d’agudesa visuals per imprimir. Nosaltres hem escollit aquest, com el del clàssic joc del Lince. El cercle es forma amb quatre imprimibles de fotos reals de tot tipus d’objectes i animals que fàcilment reconeixen els nens.

 

Imprimibles gratuïts per jugar i pintar. Imprimir, pintar i jugar

Pintem insectes de manera creativa

Imprimibles gratuïts per jugar i pintar. Imprimir, retallar i jugarveure font original

Aquí teniu una plantilla amb diferents insectes per poder pintar. Pintar per plaer en una manera creativa de donar color a cuques i papallones. A pintar !

 

Pintar un full tot buscant dibuixos iguals o similars

Imprimibles gratuïts per jugar i pintarveure font originaledificis i veure font original fons marí

Amb aquestes dues plantilles que hem seleccionat es pot jugar a buscar imatges repetides mentre es pinten. Es pot pintar de manera lliure o seguint unes pautes de joc prèviament marcades. Buscar trobar i pintar a l’atapeïda ciutat i buscar, trobar i pintar en el fons marí.

 

Bona feina !!!

+ imprimibles gratuïts

 + Pinteres de totnens – imprimibles

 

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save