apunts juliol 2023
|

Apunts 30. Revista totnens juliol 2023

Apunts son idees que anem agrupant en aquesta mena de revista singular seguint l’essència de totnens. Notes de propostes per sortir, recomanacions de llibres i jocs, manualitats, algun article d’opinió, en definitiva, una mica de tot. Apunts 29. Revista totnens juny 2023.

Apunts 30. Revista totnens juliol 2023

Hola famílies!

Encetem juliol amb aigua i calor. I arranquem un període de dos mesos farcits d’activitats per fer a dins i fora de casa. Aquest any el llistat d’activitat estiuenques ve en forma de calendari d’activitats, us en proposem 3 per a cada dia durant el juliol. És el que anomenem activitats juliol que, evidentment, podeu fer durant tot l’estiu si us ve de gust.

Aquests Apunts de juliol miren força el cel, ja sigui amb les propostes de llibres de coneixement d’astronomia i meteorologia com per la visita de diferents observatoris a l’aire lliure i gratuïts situats en punts de la Noguera i al petit poble de Vilaller amb el Mirador dels estels. Una activitat nocturna molt atractiva per fer amb nens.

I del cel saltem cap a Sant Hilari Sacalm, a les Guilleries. Podeu fer un pícnic a Camins de bosc, en un entorn natural al bosc i ple de camins, com el bosquet del ocells. Hi podeu arribar en cotxe, a peu o en bici. A Territori Guilleries, al poble, tenen una botiga de lloguer de bicis i productes de proximitat del poble. Disposen de diferents bicis i us recomanen diferents itineraris segons el grup. Ep, i si voleu descobrir el poble tot jugant teniu el joc de pistes El Flabiol d’en Jaumet!

Si us agrada visitar patrimoni aquest mes recomanem fer una visita al Monestir de Pedralbes, un del monestir gòtics més importants de Catalunya. I fent un cop d’un al passat teniu la ruta dels búnquers de la Posa i les icnites del Cretaci al Pallars Jussà.

més propostes per l’estiu!

I el juliol també és l’inici de la campanya d’estiu del Baix Llobregat, Som el teu estiu! Amb més de 100 propostes per a tots els gustos. Us recordem consells bàsic per apaivagar la calor i fins a 8 receptes d’amanides d’estiu ben fresquetes que passen la mar de bé.

 I més coses!!!

  • Recordeu les fotos porten enllaços a més contingut.
  • Feu-li una ullada! totnens.cat  
  • Voleu sortir als Apunts? envieu-nos un correu a admin@totnens.cat i ho parlem.

Apunts, ka revista d’activitats familiars de totnens

apunts la revista de totnens

veure tots els números de la revista Apunts 

Esperem que els nostres Apunts us hagin agradat i us hagin inspirat, ni que sigui una mica, per fer activitats amb els nens. Recordeu que a la revista teniu enllaços per accedir a les rutes i activitats per així completar la informació.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *