Què fem?

Joc de pistes El Flabiol d’en Jaumet

  1. Home
  2. »
  3. Joc de pistes El Flabiol d’en Jaumet
adreça:
Plaça Dr. Robert, 3 - Sant Hilari Sacalm Selva (la)
reserva: telèfon de contacte i reserves: 676193065

territori guilleries

 

 

 

 

El joc de pistes El Flabiol d'en jaumet és una gimcana pensada per a famílies que transcorre per Sant Hilari Sacalm. Per jugar-hi haureu d'anar a la botiga Territori Guilleries per comprar el llibret amb les pistes i mecànica del joc. A través de la història d’en Jaumet descobrireu què l’hi agradava i quins llocs compartia amb els visitants que passaven els estius a la vila. Coneixereu el poble i una mica de la seva història passant pels carrers, fonts, edificis i escultures més representatives. El joc el podeu seguir a peu o si ho preferiu en bicicleta. Sabreu trobar el flabiol que ha deixat amagat en Jaumet?

 

 

Joc de pistes El Flabiol d'en Jaumet

Joc de pistes El Flabiol d'en Jaumet

En Jaumet del Flabiol, un personatge popular del poble

En Jaumet era una vailet petit d’estatura, cara arrugada pantalons de pana i barretina; se’l coneixia pel seu flabiol; i és que en Jaumet era mut. Es diu que va perdre la veu a causa d’un gran espant quan era petit. Va ser un personatge molt estimat per tot el poble i ell també se l’estimava molt. Tanta era l’estima que tenia que va decidir deixar-hi el seu estimat flabiol. El va amagar perquè el trobessin només aquells que realment se’l mereixessin. Sereu vosaltres qui l’aconseguiran?

Joc de pistes El Flabiol d'en Jaumet

Joc de pistes El Flabiol d'en Jaumet

A través de la història d’en Jaumet descobrireu què l’hi agradava i quins llocs compartia amb els visitants que passaven els estius a la vila. Coneixereu el poble i una mica de la seva història passant pels carrers, fonts, edificis i escultures més representatives.

Què inclou el joc de pistes de sant Hilari Sacalm?

  • El joc de pistes està en format App per a Android i Apple. (funciona amb contrasenya). El llibret s'ha d'adquirir a la botiga Territori Guilleries.
  • Un llibre amb les proves i les pistes per resoldre les preguntes de la App.
  • Premi per a tots els participants

Característiques del joc

  • Durada: de 1.5h i 2h
  • Distància: 4.5km
  • Preu: 18,90€
  • Consulteu preu i disponibilitat de les bicicletes per fer el joc

 

 

 

Altres llocs d'interès

+ activitats en família

+ activitats i rutes per La Selva

 

 

INSTAGRAM