Què fem?

La Fageda a Santa Pau

  1. Home
  2. »
  3. La Fageda a Santa Pau
web:
adreça: Mas Els Casals, s/n
adreça:
Santa Pau Garrotxa (la)
coordenades: 42.138952 / 2.52168400000005
tipus visita: guiada
reserva: cal fer reserva
telèfon: Tel. 972 68 10 11 (visites)

logo granja La Fageda

 

 

 

L’any 1987 La Fageda s’instal·la a la seva seu actual, el mas Els Casals, que és dins la reserva natural de la fageda d’en Jordà, al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Des del Servei d’Atenció al Visitant s'hi organitzen visites per a famílies i particulars tots els caps de setmana i festius. En períodes de vacances escolars també fem visites entre setmana. Recordeu que cal fer reserva abans d'anar-hi.

 

La Fageda. Visitar la granja i la fàbrica

granja La Fageda

Visita estàndard

  • Un guia us acompanyarà a la granja, on veureu les vaques en producció, la sala de prepart, els vedells i la sala de munyir. També us n’explicarà el funcionament.
  • Un cop a fàbrica, des de l’exterior us explicaran com es transforma la llet en iogurts i postres, i també els diferents processos d’elaboració i fermentació.
  • I finalment també us explicaran com es produeixen les melmelades a la fàbrica.

Audiovisual i degustacions: en acabar la visita es passa un audiovisual i seguidament, us podreu entaular i fer una degustació de productes.

escoles a granja La Fageda

Consulteu les visites per a escoles o grups.

La Fageda en ruta

La finca està situada just al cor de la Fageda d’en Jordà, un indret que ha estat i és clau pel projecte. Durant la ruta es fa una passejada per l’emblemàtic bosc i acompanyats per un guia, podreu conèixer les seves curiositats i els valors de la seva geologia, fauna, flora, clima... També fareu un petit pícnic.

Un cop s'acaba la visita al bosc es torna a la finca de Mas Els Casals per veure la granja, l’obrador de melmelades i la fàbrica de iogurts i postres. La visita s'acaba amb la projecció d’un audiovisual.

Petits Grangers, activitat per a nens

Els nens poden fer de grangers a La Fageda. Activitat educativa i lúdica pensada per infants de 3 a 8 anys. Dissabtes a les 15h, places limitades. Indispensable reserva prèvia.

Els productes de La Fageda

Actualment elaboren 20 varietats de iogurts i bífidus amb la llet de les seves granges. Postres com natilles i flam, gelats i melmelades.

 

Altres llocs d'interès

+ visitar animals amb nens

La Garrotxa amb nens

Zona Volcànica de la Garrotxa - Parc Natural