| |

Pintem segons ens indiqui el dau

totnens-pintem-dibuixem-segons-dau4

La proposta creativa d’aquest post barreja la creació artística de pintar o dibuixar amb el joc d’atzar de jugar amb uns daus. Es tracta que, d’una manera divertida, els nens pintin o dibuixin segons unes determinades pautes però amb molta llibertat de creació. Són creacions artístiques on un dau els indica com omplir el full. Pintem segons ens indiqui el dau, un joc per a petits artistes.

 

Pintem segons ens indiqui el dau

Els daus els podeu fer a casa amb cubs de fusta petits o fent un cub de paper. Dibuixeu-hi a cada cara del dau una figura geomètrica, un color, un número, un objecte, o un tipus de traçat. El nen ha de llençar el dau i dibuixar o pintar segons correspongui.

També es poden alterar, canviar o ampliar les normes. Per exemple, les figures geomètriques dibuixades en una línia signifiquen que s’ha de fer un dibuix d’un quadrat, un triangle, una estrella… En canvi els cercles pintats d’un color determinat ens indiquen que cal pintar, el que sigui, d’aquell color. Un altre dau també pot marcar el gruix o la llargada de les línies, els punts, sanefes…

Per fer-lo més divertit i entretingut utilitzeu dos o tres daus amb significats diferents.

totnens-pintem-dibuixem-segons-dau1

Creeu els vostres daus, llanceu-los i jugueu segons ens indiqui la cara del dau.

totnens-pintem-dibuixem-segons-dau5

totnens-pintem-dibuixem-segons-dau3

totnens-pintem-dibuixem-segons-dau2

Bona feina !!!

+ dibuixar i pintar

via: Tinkerlab

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *