Fira de la botifarra La Garriga
|

Fira de la botifarra de la Garriga

Fira de la botifarra La Garriga

4 i 5 de març 2023

Fira de la botifarra de la Garriga

  • Població: La Garriga
  • Lloc: diferents espais municipi
  • Data: 4 i 5 de març 2023
  • Horari:
  • Programa: 
  • Organitzat:

La festa de la botifarra de la Garriga 2023

Pels volts de Carnestoltes, la Garriga acull la Fira de la Botifarra, un esdeveniment que pretén promoure el comerç local i promocionar el municipi. A partir d’un dels productes emblemàtics del poble -la botifarra- la fira dóna a conèixer aquesta tradició garriguenca i ofereix un conjunt de propostes lúdiques i culturals complementàries.

La Fira va néixer l’any 2012 per esdevenir un referent en el sector cansalader de la comarca. Des del 2014, inclou estands amb productes artesanals i de proximitat, i des del 2015 paradetes de restaurants del poble que ofereixen tastets de botifarra al públic visitant.

Activitats durant la fira

La jornada, que es desenvolupa durant tot un cap de setmana, compta sempre amb diverses activitats dirigides al públic infantil com els tallers, el concurs de dibuix i els espectacles o projeccions de pel·lícules.

Vil·la romana de Can Terrers a La Garriga

Vil·la romana de Can Terrers La Garriga
Si voleu fer una mini excursió o un passeig mentre esteu per la Fira de la Botifarra us podeu arribar fins la Vil·la romana de Can Terrers. Està declarada Bé Cultural d’Interès Nacional, és la plasmació del poder de la Roma de fa 2.000 anys a la Garriga. El seu accés és lliure i disposa d’una estació d’interpretació, també forma part de l’itinerari “De l’antiguitat a l’edat mitjana”. Hi podeu arribar en cotxe. Aquí, però, s’ha optat per arribar-hi fent una curta ruta des de la Plaça del poble, passant per passeig i creuant el Bosc de Malhivern.

+info Ajuntament de La Garriga

+ Agenda de Fires i festes

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *