Què fem?

Camí Fluvial del Congost a La Garriga

  1. Home
  2. »
  3. Camí Fluvial del Congost a La Garriga
adreça:
Carretera Nova, 46 - La Garriga Vallès Oriental (el)
coordenades: 41.6932908 / 2.2832354 (Parc dels Pinetons)

 

 

 

Us deixem un tram del Camí Fluvial del Congost a La Garriga. Un itinerari familiar i suau que es pot fer a peu o en bicicleta. La ruta comença des del mateix Centre de Visitants o podeu fer-ho des del Parc dels Pinetons fins el Figaró. Passareu pel Rec Monar, el molí de Ca n'Oliveres... tot seguint el riu en paral·lel i en alguns casos hi podreu accedir.

Camí Fluvial del Congost a La Garriga

  • Distància: 8Km.
  • Dificultat: fàcil
  • Temps: 2:30h
  • Inici: Centre de Visitants des del mateix Parc dels Pinetons

Camí Fluvial del Congost a La Garriga

El camí del riu segueix el recorregut del Congost, travessant el municipi de nord a sud i fent d’eix vertebrador de tots els itineraris i camins que podeu resseguir. Si voleu allargar la caminada al cap al nord us permetrà arribar fins a Tagamanent, i cap al sud us portarà fins a la platja, a la desembocadura del riu Besòs. Mireu AQUÍ diferents trams del camí fluvial del Congost.

Camí Fluvial del Congost a La Garriga

Camí Fluvial del Congost a La Garriga

  • Des del Centre de Visitants, anirem fins al parc dels Pinetons. Aquí, el sender deixa la zona urbana i ens endinsa en un tram ombrívol i fresc fins al pont i la masia de Can Palau, un conjunt arquitectònic d'origen medieval.
  • Passejareu en algun moment a tocar de la carretera C17, però també per l'antic camí ral que comunicava Barcelona amb Vic.
  • Travessarem el riu, continuarem vora camps, creuarem els ponts de ferro de la via del tren, veurem el Rec Monar i el molí de Ca n'Oliveres... I trobarem un mosaic paisatgístic divers, dominat pels paisatges de ribera.

Descobrint La Garriga

Vil·la romana de Can Terrers La Garriga

Si voleu un racó especial, encara que una mica descuidat, visiteu el Bosc de les escultura. Si voleu veure com era una antiga Vil·la romana podeu visitar la Vil·la romana de Can Terrers tot fent un passeig pel bosc del Malhivern

Parc dels Pinetons

Parc del pinetons de La Garriga

L'excursió també la podeu començar des del Parc dels Pinetons.

 

Altres llocs d'interès

Camins i Parcs Fluvials

sortir amb nens al Vallès Oriental

 

INSTAGRAM