| | |

Com fer un pastís amb forma de número

Hi ha moltes maneres de sorprendre als nens amb el pastís d’aniversari, tantes com formes i decoracions se us acudeixin. Fa temps us varem mostrar com fer un pastís amb forma de número decorat amb lacasitos. En aquest ocasió, però, us portem en un pòster molt visual, com s’ha de tallar el pastís, rodó o quadrat, per fer diferents números. Per enganxar cada tall només us farà falta mantega, nata, trufa, xocolata, crema… el que més us agradi.

Com fer un pastís amb forma de número. Pòster imprimible

Com fer un pastís amb forma de número

Si ho preferiu podeu descarregar-vos el pòster de manera gratuïta. Al peu teniu l’enllaç.

Com fer un pastís amb forma de número

Un curt vídeo us mostra com tallen i decoren, de manera fàcil i ràpida, aquest pastís del primer aniversari. via: Today’s Parents

veure pastissos amb números de lacasitos Trobareu diferents maneres de pastissos amb forma de número decorats amb lacasitos. N’hi ha 8 models, una per números. Números fets amb lacasitos, pastís amb forma de números ple de lacasitos, una pista de cotxes… Busqueu idees.

Bona cuina!!!

pastissos per fer amb nens (bases i decoració)

A l’enllaç de pastissos trobareu moltes decoracions per poder preparar el pastís de números. Amb xocolata, de crema, pastís de iogurt com a base, de taronja, poma… També podeu fer un número ajuntant diferents magdalenes o cupcakes. Pot resultar una bona idea per als pastissos d’aniversaris d’una festa infantil. Els perits cuiners us poden ajudar.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat