Calendari fires i festes de bruixes
| | |

Calendari fires i festes de bruixes

Calendari bruixes 2023

Les bruixes son d’aquells personatge que generen simpatia i segons com una mica de por entre els més petits. A Catalunya hi ha uns quants indrets on diuen que encara s’hi passegen pel mig del bosc o en racons amagats. Segons marca la tradició diferents pobles de Catalunya es celebren al llarg de l’any fires i festes en el seu honor i la majoria estan pensades per a tots els públics, tret d’algun espectacle concret. Nosaltres anem recollint el calendari de fires i festes de bruixes de Catalunya en especial les adreçades al públic familiar. I si voleu fer alguna excursió per mirar de trobar alguna bruixa us deixem itineraris de bruixes per fer durant tot l’any.

Calendari fires i festes de bruixes

En aquesta ocasió fem el llistat segons el municipi. La data de celebració pot variar d’un any per l’altre i els enllaços, en alguns casos també. En aquelles on tinguem fitxa us deixarem l’enllaç, també trobareu els enllaços a les que tinguem informació.

El llistat es va actualitzant a mesura que disposem d’informació nova.

més propostes

Excursions per itineraris de bruixes

cami de les bruixes tredos

Aprofitem per fer un altra llistat per si voleu trepitjar itineraris per on us podreu trobar alguna bruixa o bruixot. En ocasions us trobareu divertides excursions on les bruixes s’hi han deixat algun element o estri característics com ara una olla, una escombra…

BOSCOS MÀGICS (amb bruixes i altres elements fantàstics)

AGENDA D’ACTIVITATS

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *