Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Tulipmania

  1. Home
  2. »
  3. Tulipmania
adreça:
Carretera vella de Guardiola de Berguedà a Gòsol - Saldes Berguedà (el)
coordenades: 42.2255546 / 1.7578361

 

 

 

Tulipmania, el petit Kekenhof. Tulipmania és la granja de flors especialistes en tulipes i dàlies a més altitud de Catalunya. Situada al poble de Saldes, al Berguedà, just als peus del Pedraforca. La visita us permetrà gaudir d'un espectacle únic en què la muntanya del Pedraforca i els milers de flors de Tulipmania creen boniques estampes. Podeu fer visites guiades o lliures en un indret molt especial per visitar i fer boniques fotos.

 

Tulipmania, el petit Kekenhof de Saldes

Tulipmania

Després de la visita de Rutas con los peques i les espectaculars fotos, obrim fitxa d'aquest singular i bonic racó del Berguedà.

  • A la primavera  (abril) es viu l’explosió de les tulipes. Unes setmanes tant curtes com intenses durant les quals podreu gaudir de més de 350 varietats diferents de tulipes.
  • I després venen les dàlies durant els mesos d’estiu i tardor (agost, setembre i octubre). Un espectacle de colors i formes que ben segur que us captivarà.

Tulipmania

Es pot fer una visita guiada o lliure, també es fan tallers de flors. AQUÍ podreu veure el web i els horaris i reserves.

 

Altres llocs d'interès