baner cavatast

Què fem?

Els Empedrats a Bagà

  1. Home
  2. »
  3. Els Empedrats a Bagà
adreça:
Bagà Berguedà (el)
coordenades: 42.262676 / 1.837327
correu electrònic: furgoyporteo@gmail.com

totnens--mapa-rutes-excursions-en-familia-logo

Sortida enviada pels seguidors de la web

Us volem proposar explorar una zona preciosa del Cadí, hi ha varies excursions per fer a la zona, avui descobrirem Els Empedrats a Bagà. Només pel fet de passejar per un entorn tan bonic, ja val la pena i, la recompensa final, és un fantàstic salt d’aigua que permetrà, als més atrevits, refrescar-se durant aquests dies de calor.

 

Els Empedrats a Bagà. Itinerari

L'excursió es pot començar des de l'Àrea de Pícnic del Pont de Sant. Joan, al terme municipal de Bagà, l'últim poble abans del Túnel del Cadí. És un àrea amb taules i barbacoes que ens pot servir per a esmorzar abans de l'excursió o per a dinar-hi després. La travessa el riu on els menuts podran gaudir de posar els peus a l'aigua sense perill, ja que en aquest tram, no té profunditat.

O millor si es pot acostar el cotxe fins a La Salle Natura, a uns 2’5 km de distància (fet que ens estalviarà mitja horeta de camí sense al·licients) per a començar directament amb el magnífic camí que voreja el torrent de la font del faig. No té pèrdua, està tot ben indicat, és qüestió de seguir el camí fins a la bifurcació on indica a l’esquerra Els Empedrats, que és el destí que hem triat avui i deixar el sender de la dreta que indica Bullidor de la Llet per a una altra ocasió, o per a aturar-nos a la tornada.

Ara però, seguim pujant fins al salt d’aigua dels Empedrats, el recorregut no arriba als 2 km, així que en total seran menys de 3’5 km. anar i tornar, ideal per a fer amb nens. L’estona que tardeu dependrà del temps que inverteixin en tirar pedres al riu, troncs, posar-hi els peus…

Esperem que la gaudiu i que torneu a la zona, que queden altres indrets per a seguir explorant la natura en família…

*Recomanada per a nens a partir de 2/3 anys acostumats a caminar.

Gràcies amics de Furgo & Porteo per aquesta atractiva sortida per fer en família !

 

Altres llocs d'interès

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save