Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Parc de la Vila de Bagà

  1. Home
  2. »
  3. Parc de la Vila de Bagà
Bagà i el pont medieval
Parc de la Vila de Bagà
Bagà i el pont medievalParc de la Vila de Bagà
web:
adreça: Passeig del Bastareny (costat dret del riu)
adreça:
Bagà, Berguedà (el)

logo totnens 64x64

 

 

 

El Parc de la Vila de Bagà està situada al marge dret del riu Bastareny on també hi ha la zona esportiva i la piscina. El parc és un espai natural de prat verd i arbres habilitat com a zona de lleure amb parc infantil i zona de pícnic. S'hi han posat tanques de fusta per separar el parc de la carretera. A la part alta del parc podreu deixar el cotxe en la zona d'aparcament. Hi trobareu una zona de pícnic amb taules de pedra situades sota els arbres. La zona infantil disposa de diferents aparells infantils per a grans i petits. Dins el parc hi trobareu una font i molt espai per descansar o jugar.

 

Parc de la Vila de Bagà

Zona infantil

Parc de la Vila de Bagà

Parc de la Vila de Bagà

Parc de la Vila de Bagà

El parc infantil disposa de diferents estructures de joc., dues de tobogans i gronxadors. L'espai és molt verd i agradable i els arbres donen ombra a l'estiu. Per arribar-hi heu de creuar el pont que travessa el Bastareny.

La zona de pícnic

Parc de la Vila de Bagà

El Parc de la Vila disposa de 7 taules de pícnic per poder dinar o berenar. Una atractiva zona de jocs amb gronxadors, tobogans, zona d'escalada amb reixa de cordes, torre de guaita... Una font, bancs i papereres.

Excursions des de Bagà

Parc de la Vila de Bagà

Des de Bagà es poden fer un munt de sortides i excursions. Si pugeu per aquestes escales podreu arribar al camí de la Via d'en Nicolau.  A peu us podeu arribar fins la Font de la Vinya Vella, a uns 2 Km del par,c al barri de Tarradelles. Encara que l'aigua de la font no està tractada és molt apreciada tant pels  vilatans com pels visitants. Al peu del post trobareu excursions per fer amb nens als voltants de Bagà.

Parc de la Vila de Bagà

Bagà

Des del parc surt un passeig que us acostarà fins el pont medieval.

Bagà i el pont medieval

Bagà és un municipi molt bonic per visitar. La part antiga del poble ha conservat tot l'encant medieval del passat. No podeu deixar de visitar la Plaça Galceran de Pinós, plaça porxada amb edificis de notable antiguitat i tot el conjunt del nucli antic medieval. Creuar el pont de pedra sobre el Bastareny resulta imprescindible durant la visita.

 

Bagà disposa de diferents àrees recreatives i de lleure.

Font de la Vinya Vella a Bagà

veure descripció de Turisme Bagà

 

 

Altres llocs d'interès

Save

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save