Parc de la Vila de Bagà

  1. Home
  2. »
  3. Parc de la Vila de Bagà
adreça: Passeig del Bastareny (costat dret del riu)
adreça:
Bagà, Berguedà (el)

 

 

 

El Parc de la Vila de Bagà està situada al marge dret del riu Bastareny on també hi ha la zona esportiva i la piscina. El parc és un espai natural de prat verd i arbres habilitat com a zona de lleure amb parc infantil i zona de pícnic. S'hi han posat tanques de fusta per separar el parc de la carretera. A la part alta del parc podreu deixar el cotxe en la zona d'aparcament. Hi trobareu una zona de pícnic amb taules de pedra situades sota els arbres. La zona infantil disposa de diferents aparells infantils per a grans i petits. Dins el parc hi trobareu una font i molt espai per descansar o jugar.

 

Parc de la Vila de Bagà. Zona de pícnic

El Parc de la Vila disposa de 7 taules de pícnic per poder dinar o berenar. Una atractiva zona de jocs amb gronxadors, tobogans, zona d'escalada amb reixa de cordes, torre de guaita... Una font, bancs i papereres.

Bagà és un municipi molt bonic per visitar. La part antiga del poble ha conservat tot l'encant medieval del passat. No podeu deixar de visitar la Plaça Galceran de Pinós, plaça porxada amb edificis de notable antiguitat i tot el conjunt del nucli antic medieval. Creuar el pont de pedra sobre el Bastareny resulta imprescindible durant la visita.

Des de Bagà es poden fer un munt de sortides i excursions. A peu us podeu arribar fins la Font de la Vinya Vella, a uns 2 Km del par,c al barri de Tarradelles. Encara que l'aigua de la font no està tractada és molt apreciada tant pels  vilatans com pels visitants. Al peu del post trobareu excursions per fer amb nens als voltants de Bagà.

Des del parc surt un passeig que us acostarà fins el pont medieval.

 

Bagà disposa de diferents àrees recreatives i de lleure.

Font de la Vinya Vella a Bagà

veure descripció de Turisme Bagà

 

 

Altres llocs d'interès

Save

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save