Què fem?

Sant Feliu de Riu a Sadernes

 1. Home
 2. »
 3. Sant Feliu de Riu a Sadernes
Sant Feliu de Riu
Pont d'en Valentí
Sant Feliu de Riu
Sant Feliu de RiuPont d'en ValentíSant Feliu de Riu
adreça:
Sadernes Garrotxa (la)

pasajes y paisajes logo

 

 

 

L'excursió fins a l'ermita de Sant Feliu de Riu a Sadernes és una ruta de les moltes rutes per l'Alta Garrotxa per fer amb nens. Durant l'itinerari us podreu desviar per visitar el pont medieval d'en Valentí sobre el riu Llierca L'itinerari està senyalitzat i transcorre entre pistes i senders sense dificultat.

 

Sant Feliu de Riu a Sadernes. Dades

 • Temps: 1,30 h (anada)
 • Tipus ruta: lineal

Sant Feliu de Riu a Sadernes. Itinerari

Per arribar al petit municipi de Sadernes heu d'anar fins a Montagut d'on surt la carretera cap a Sadernes. Al nucli hi trobareu un pàrquing força gran, si està ple més endavant en trobareu un altre. S'ha de tenir en compte que l'accés rodat fins a l'ermita de Santa Cecília es tanca en època de molta afluència.

 • Seguir per la pista ample. Passareu davant d'un aparcament de cotxes i després per l'accés a la casa de Turisme Rural. Continuar per la pista.
 • La pista també condueix a una zona d'escalada i això fa que sigui força transitada.
 • Després d'uns 45 minuts de caminada trobareu un desviament a l'esquerre, que condueix al Pont d'en Valentí, sobre el riu Llierca. Un bonic pont medieval de dos arcs que també és un dels accessos de la ruta que va cap a Sant Aniol d'Aguja. Us recomanam fer-li una visita. Tornar a la pista principal.

Sant Feliu de Riu a Sadernes

 • Continuar per la pista i en uns 5 minuts trobareu una bifurcació. A l'esquerre direcció Sant Aniol d'Aguja i a la dreta Vall del Riu / Bassegoda. Cal seguir per la dreta.
 • Ara ja no es deixa la pista, només us cal anar seguint les marques grogues. Caminar uns 45 minuts fins trobar un senyal que indica direcció al Puig de Bassegoda, just al peu d'un sender que baixa. Agafar el sender i a pocs metres s'arriba a la bonica ermita de Sant Feliu del Riu.
 • La tornada es fa resseguint el camí fet.

 

Altres llocs d'interès

Les cabanes d’Argelaguer o les cabanes d’en Garell
Ruta de la Capelleta a Sant Jaume de Llierca
Ruta del Boscarró

La Garrotxa amb nens

 

 

 

 

etiquetes: