Salt de Murcurols a Bagà

  1. Home
  2. »
  3. Salt de Murcurols a Bagà
adreça:
Berguedà (el)

salt de Murcurols

 

 

 

El torrent de Murcurols, afluent de capçalera del Bastareny, porta les aigües de la zona de Coll de Bauma. El Salt de Murcurols es despenja des de 25 metres d’alçada entremig d’una espectacular formació de tosca. Situat en un punt obac, enclotat, fa que a l'hivern sigui fàcil veure'l ben glaçat. Passat el salt l'aigua s’infiltra i desapareix de la superfície tornant a sortir més avall, abans d'unir-se amb el riu Bastareny. Teniu una bonica ruta lineal des de l'aparcament fins el salt. No us oblideu visitar les font de la Dou a l'inici.

 

Salt de Murcurols a Bagà. Dades i mapa

  • Distància: 6,6 Km (anada i tornada)
  • Temps: 2 hores
  • Tipus ruta: lineal
  • Dificultat: fàcil

Salt de Murcurols a Bagà mapa

veure ruta a Wikiloc

 

Salt del Murcurols. Itinerari

Salt de Murcurols a Bagà

L'excursió fins el Salt de Murcurols comença des de la Font de la Dou de Bastareny. Aquí el camí està barrat per un cadenat i no es pot continuar amb el cotxe. Passeu caminant i a uns 800m a l'esquerra trobareu un petit sender. Continuar pel corriol. Haureu de creuar el Torrent de la Muga i després d'una mica de pujada ja podreu veure el salt.

 

Salts d'aigua al Berguedà

Abans de fer la ruta us recomanem que consulteu totes les sortides de la comarca. Des de Bagà surten diferents excursions i en alguns casos podeu enllaçar-les. El Bullidor de la Llet, Els Empedrats,  la Dou de Bastareny, ruta del Trencapinyes.... També trobareu diferents equipaments i àrees de lleure dins el Parc Natural del Cadí-Moixeró.

 

Berguedà, excursions i activitats amb nens

+ activitats i rutes BERGUEDÀ

+rutes d'aigua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

etiquetes: