La Tordera Gastromarket

 1. Home
 2. »
 3. La Tordera Gastromarket
adreça: Carretera GI-600 de Tordera a Blanes KM 2.5 / Instal·lacions esportives Soccerland Catalunya
adreça:
Carretera GI-600 de Tordera a Blanes KM 2.5 Maresme (el)
coordenades: 41.687870 / 2.763791
horari: Horari de 11h a 21h (11h a 16h entrada gratuïta)
obert: consulteu els caps de setmana d'obertura
telèfon: 609 814 228

La Tordera Gastromarket l

 

 

 

 

La Tordera Gastromarket és el mercat d’oci, música, artesania, gastronomia i activitats infantils de la zona de la Tordera i el Maresme. Un espai de 20.000 m2 ple de música, animacions infantils, espectacles, foodtrucks, paradetes i tones d’il·lusió en un emplaçament espectacular i en plena natura. Pàrquing gratuït.

 

La Tordera Gastromarket

La Tordera Gastromarket

La Tordera Gastromarket és un espai d'oci de recent creació que s'adapta a tot tipus de públic. Des del públic familiar amb activitats adreçades als nens a grups d'amics i parelles. Música, paradetes, restauració i animació en un únic espai obert i en un ampli horari.

El preu de l'entrada per a majors de 12 anys és de 5€ i inclou una consumició.

Què inclou l'entrada a La Tordera Gastromarket?

 • Què inclou l’entrada de 5€? Inclou l’accés al recinte, l’assistència a tots els concerts i actuacions musicals i una consumició.
 • Els nens paguen entrada? Els nens fins a 12 anys tenen l’entrada gratuïta.
 • Les activitats infantils tipus inflables, brau mecànic, circuit de karts es paguen? Sí, totes aquestes activitats són de pagament i tenen un preu de 2€
 • Es paga pàrquing? El pàrquing és gratuït però l’aforament és limitat . Es recomana compartir vehicles en cas de colles d’amics.
 • Es pot entrar amb gossos? Sí, es permet l’entrada la recinte amb gossos sempre que es porti tota l’estona lligat i amb la bosseta per a recollir les seves deposicions.
 • Quin tipus de menjar s’ofereix? Tenim foodtruck d’hamburgueses amb opcions “veggy” i apte per a celíacs, entrepans de calamar i tapetes marineres, parrillada argentina, crêpes, paradeta de pastissos etc...
 • Quin tipus de paradetes hi haurà? Tenim una selecció de paradetes diverses on hi trobareu artesania, complements de roba, joieria feta a mà, atrapa somnis, joguines per a nens i moltíssimes coses més...

 

La Tordera Gastromarket

En cas de pluja

 • Si l’esdeveniment s’ajorna en cas de pluja es retornarà els diners de l’entrada? Si la organització decideix ajornar o suspendre l’esdeveniment per previsió de pluja es retornarà els diners a qui hagi comprat l’entrada anticipada o bé se li bescanviarà per l’entrada d’un altre dia. En cas que plogui en el transcurs de l’esdeveniment NO es retornaran els diners.

Mesures Covid-19​

 • Aforament limitat amb totes les mesures de seguretat segons la normativa Covid vigent.

 

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes Maresme

+ activitats familiars

 

INSTAGRAM -