Què fem?

Guia familiar d’Olot

  1. Home
  2. »
  3. Guia familiar d’Olot
adreça: Oficina de Turisme d'Olot
adreça:
Dr. Fabregues, 6 Olot Garrotxa (la)

 

 

 

 

 

La Guia familiar d'Olot està pensada per descobrir el municipi i els seus voltants amb nens. Una manera divertida i autònoma de conèixer la ciutat dels volcans. La guia la podeu trobar a l’Oficina de Turisme i està dividida en 10 plans amb continguts diferents tots ells pensats per anar-hi amb nens.

Guia familiar d'Olot

Guia familiar d'Olot

Les activitats de la guia familiar es poden fer com i quan es vulguin. Penseu que els espais i els recursos estan directament pensats per a les famílies i estem segurs que aquestes 10 propostes agradaran als més petits i, també, als grans. A la guia s’hi identifiquen els punts de parada amb una breu explicació del lloc, una proposta de recorregut, la durada de la ruta i una proposta oberta d’activitats.

Un mapa de la ciutat d'Olot

La guia és també un mapa de la ciutat que sempre podeu fer servir. Hi trobareu marcats els parcs infantils, els parcs de salut, els jardins, les àrees de pícnic, les piscines, els equipaments culturals i turístics de la ciutat... També s'hi troben recursos que, de forma autònoma, les famílies podreu gaudir: les motxilles del Jugaparc i els recursos familiars dels Museus d’Olot.

I si plou o fa mal temps no us preocupeu teniu diferents opcions per passar una bona estona què fer si enganxeu un dia de pluja a Olot.

Ep, si torneu a l'Oficina de Turisme havent passat com a mínim per 5 dels 10 plans rebreu un obsequi!!

 

D'excursió en família per Olot

Des de totnens tenim algunes de les rutes que estan a la guia i altres que hem anat confeccionant. Us deixem la relació per si les voleu mirar. Atenció, el Museu dels volcans canviarà d'ubicació i format encara no teneim les dades.

 

 

+ activitats i rutes pel la Garrotxa

+pobles i ciutats

 

 

INSTAGRAM