Què fem?

Espai Xocolata Simón Coll

  1. Home
  2. »
  3. Espai Xocolata Simón Coll
espai xocolata simón coll
espai xocolata simón coll
adreça: Sant Pere, 37
adreça:
Sant Sadurní d'Anoia Alt Penedès (l')
Club Súper3: Sí, porteu el carnet del Súper3 o el de Cavall Fort

 

 

 

L’Espai Xocolata Simón Coll és el centre de visites de la fàbrica de xocolata i està ubicada a Sant Sadurní d'Anoia. La visita està pensada com una experiència sensorial única i diferent. Podreu descobrir l'origen de la xocolata a través d'un espectacular vídeo, veure l'obrador i fer-ne un tastet. L'empresa elabora xocolata des del 1840, treballant des de la fava de cacau fins al producte final, cuidant cada etapa del procés. Al final de la visita la botiga és el punt de parada obligatòria per veure, i comprar, els diferents productes elaborats.

 

 

Espai Xocolata Simón Coll

Espai Xocolata Simón Coll

La visita està conduïda per un guia i té una durada aproximada d'uns 50 minuts. Al costat de la botiga hi ha una zona d'aparcament. Els nens gaudiran des del principi ja que les seves entrades són una xocolatina!

Comença amb una degustació de xocolata tal i com surt de producció mentre a través d'unes vidrieres podreu veure la línia de producció de la fàbrica de xocolata. Veureu les màquines com treballen la xocolata i com s'omplen els motllos en el procés de fabricació.

Espai Xocolata Simón Coll

La visita continua amb una espectacular projecció de 180º on podreu veure l'origen del xocolata i la història de l'empresa Simón Coll. La guia fa l'explicació repartint als assistents diferents objectes per fer participar al públic.

 

L'espai audiovisual 180º

Espai Xocolata Simón Coll

Us heu preguntat mai com és l’arbre del cacau? A través d’un muntatge audiovisual de pantalles panoràmiques espectaculars, et transportaràs a una plantació de cacau per conèixer el procés de transformació de la matèria primera de les pinyes i les faves, com ens arriben a la fàbrica i com les transformem en xocolata.

La botiga de la xocolata

La botiga resulta una visita indispensable quan sortiu de l'espai i no només per als més llaminers. Rajoles, caixes i petits detalls de xocolata embolcallats amb un disseny retro molt característic i elegant, típic de la marca. I, depenent de l'època en que feu la visita podreu veure figures de Nadal, conilles, ous de Pasqua... a part d'un gran assortiment en rajoles, bombons i xocolata de la pedra per desfer.

 

 

 

Altres llocs d'interès

Parc dels Talls - Vilobí del Penedès
Camí del Vi o Winewalk de Vilafranca del Penedès

Alt Penedès amb nens

sortir al Penedès amb nens

+activitats familiars

 

 

INSTAGRAM