Espai Xocolata Simón Coll

  1. Home
  2. »
  3. Espai Xocolata Simón Coll
adreça: Sant Pere, 37
adreça:
Sant Sadurní d'Anoia Alt Penedès (l')
Club Súper3: Sí, porteu el carnet del Súper3 o el de Cavall Fort

 

 

 

L’Espai Xocolata Simón Coll és el centre de visites de la fàbrica de xocolata i està ubicada a Sant Sadurní d'Anoia. La visita està pensada com una experiència sensorial única i diferent. Podreu descobrir l'origen de la xocolata a través d'un espectacular vídeo, veure l'obrador i fer-ne un tastet. L'empresa elabora xocolata des del 1840, treballant des de la fava de cacau fins al producte final, cuidant cada etapa del procés. Al final de la visita la botiga és el punt de parada obligatòria per veure, i comprar, els diferents productes elaborats.

 

 

Espai Xocolata Simón Coll, la visita

espai xocolata simón coll

Seguim la visita que han fet des del blog mama, què fem demà? Es recomana comprar les entrades anticipades ja que les places són limitades. La visita està conduïda per un guia i té una durada aproximada de 50 minuts. Al costat de la botiga hi ha una zona d'aparcament.

Els nens gaudiran des del principi ja que les seves entrades són una xocolatina !

espai xocolata simón coll

La visita comença amb una degustació de xocolata tal i com surt de producció. A través d'unes vidrieres podreu veure la línia de producció de la fàbrica de xocolata. Una de les màquines més curioses és la que fa voltar les peces de xocolata perquè tot el motllo quedi perfecte. Depenent de l'època en que feu la visita podreu veure figures de Nadal, conilles, ous de Pasqua...

La visita continua amb una espectacular projecció de 180º on podreu veure l'origen del xocolata i la història de l'empresa Simón Coll. La guia fa l'explicació repartint als assistents diferents objectes per fer participar al públic.

 

L'espai audiovisual 180º

T’has preguntat mai com és l’arbre del cacau? A través d’un muntatge audiovisual de pantalles panoràmiques espectaculars, et transportaràs a una plantació de cacau per conèixer el procés de transformació de la matèria primera de les pinyes i les faves, com ens arriben a la fàbrica i com les transformem en xocolata.

Gratuït amb el carnet súper3 - els súpers rebran un obsequi

 

Altres llocs d'interès

Parc dels Talls - Vilobí del Penedès
Camí del Vi o Winewalk de Vilafranca del Penedès

Alt Penedès amb nens

sortir al Penedès amb nens