Camí dels enamorats a la Vall de Boí

  1. Home
  2. »
  3. Camí dels enamorats a la Vall de Boí
adreça:
Caldes de Boí, Alta Ribagorça (l')
coordenades: 42.543293 / 0.838810 (aparcament de la Farga)

 

 

 

L'excursió pel camí dels enamorats a la Vall de Boí, és un bonic passeig per fer en família. L'itinerari, agradable, curt i fàcil, segueix el curs del riu Sant Nicolau en un recorregut de menys d'un quilòmetre. S'inicia a l'aparcament de la Farga, a l'entrada al Parc Nacional d'Aigüestortes, fins l'aparcament de Palanca de Molina. Durant el curt tram podreu descobrir des de la font fer ferro, les restes d'un forn de cals i les runes arqueològiques de Sant Nicolau.

 

Camí dels enamorats a La Vall de Boí. Informació

Camí dels enamorats a la Vall de Boí

Anar amb cotxe en direcció a Caldes de Boí fins a l'aparcament que hi ha a la part esquerra de la carretera L-500, a l'entrada del Parc Nacional per la part d'Aigüestortes. Sortir de l'aparcament (1.315 m) i creuar la carretera just abans del pont de la Farga que travessa el riu Sant Nicolau. El camí segueix el curs del riu fins a l'aparcament de la palanca de la Molina. Agradable i bonica ruta per famílies amb nens.

  • Distància: 0,60km
  • Desnivell: 70m
  • Durada: 0.25h

Camí dels enamorats a la Vall de Boí

Camí dels enamorats a la Vall de Boí

mapa i fotos wikiloc / Dr Who / font del ferro i restes del forn de cals

 

El Pla d'Aigüestornes des de l'aparcament de Palanca de la Molina

Camí dels enamorats a la Vall de Boí

web Vall de Boi

Si voleu caminar més podeu continuar la ruta, des de l'aparcament de la Palanca de la Molina, i accedint al Parc Nacional per l'entrada d'Aigüestortes. El planell d’Aigüestortes és un indret totalment pla, de boscos, prats i aigua, on hi trobem un itinerari circular de passarel·les de fusta, adaptades per a cadires de rodes i per a persones amb diversitat funcional. És un itinerari de dificultat baixa però de gran bellesa, ideal per fer amb nens.

 

Ruta proposada per Ruta con los peques i ampliada amb el mapa i informació del wikiloc/ Dr Who  i la web de Vall de Boi.

 

Altres llocs d'interès

Ruta de la fauna de Senet a L’Alta Ribagorça
Cascada El Salto a Senet de Barravés
Ruta de la llúdriga PN d'Aigüestortes

excursions amb nens per l'Alta Ribagorça

Alt Pirineu i Aran amb nens