Què fem?

Camí dels enamorats a la Vall de Boí

  1. Home
  2. »
  3. Camí dels enamorats a la Vall de Boí
adreça:
Caldes de Boí, Alta Ribagorça (l')
coordenades: 42.543293 / 0.838810 (aparcament de la Farga)

 

 

 

L'excursió pel camí dels enamorats a la Vall de Boí, és un bonic passeig per fer en família. L'itinerari, agradable, curt i fàcil, segueix el curs del riu Sant Nicolau en un recorregut de menys d'un quilòmetre. S'inicia a l'aparcament de la Farga, a l'entrada al Parc Nacional d'Aigüestortes, fins l'aparcament de Palanca de Molina. Durant el curt tram podreu descobrir des de la font fer ferro, les restes d'un forn de cals i les runes arqueològiques de Sant Nicolau.

 

Camí dels enamorats a La Vall de Boí. Informació

Camí dels enamorats a la Vall de Boí

Anar amb cotxe en direcció a Caldes de Boí fins a l'aparcament que hi ha a la part esquerra de la carretera L-500, a l'entrada del Parc Nacional per la part d'Aigüestortes. Sortir de l'aparcament (1.315 m) i creuar la carretera just abans del pont de la Farga que travessa el riu Sant Nicolau. El camí segueix el curs del riu fins a l'aparcament de la palanca de la Molina. Agradable i bonica ruta per famílies amb nens.

  • Distància: 0,60km
  • Desnivell: 70m
  • Durada: 0.25h

Camí dels enamorats a la Vall de Boí

Camí dels enamorats a la Vall de Boí

mapa i fotos wikiloc / Dr Who / font del ferro i restes del forn de cals

 

El Pla d'Aigüestornes des de l'aparcament de Palanca de la Molina

Camí dels enamorats a la Vall de Boí

web Vall de Boi

Si voleu caminar més podeu continuar la ruta, des de l'aparcament de la Palanca de la Molina, i accedint al Parc Nacional per l'entrada d'Aigüestortes. El planell d’Aigüestortes és un indret totalment pla, de boscos, prats i aigua, on hi trobem un itinerari circular de passarel·les de fusta, adaptades per a cadires de rodes i per a persones amb diversitat funcional. És un itinerari de dificultat baixa però de gran bellesa, ideal per fer amb nens.

estany de la Llebreta

Des de l'aparcament de La Palanca fins l'estany de la Llebreta teniu aproximadament 1,20 minuts. I si voleu arribar-vos al miradors del salt de L'Esperit Sant hi heu d'afegir deu minuts més. Veure AQUÍ ruta de la llúdriga.

 

Ruta proposada per Ruta con los peques i ampliada amb el mapa i informació del wikiloc/ Dr Who  i la web de Vall de Boi.

 

Altres llocs d'interès

Ruta de la fauna de Senet a L’Alta Ribagorça
Cascada El Salto a Senet de Barravés
Ruta de la llúdriga PN d'Aigüestortes

excursions amb nens per l'Alta Ribagorça

Alt Pirineu i Aran amb nens