Què fem?

Camí del Gall Fer

  1. Home
  2. »
  3. Camí del Gall Fer
adreça:
aparcament telecabina - Canillo Parròquia Canillo
coordenades: 42.5666247 / 1.6001467

 

 

 

El Camí del Gall a Canillo fer és una bonica ruta de senderisme apte per fer en família. L'itinerari està senyalitzat amb la silueta d'un gall de color vermell i es pot trobar al llarg del recorregut. Una altra de les característiques de la ruta és el punts nomenats d'aturada, en total n'hi ha 8. Cadascun mostra diferents punts d'interès de natura i del paisatge de la zona. L'itinerari és lineal d'uns 6 km. la tornada es pot fer resseguint el camí fet o en autobús que us porta al punt d'inici.

 

Camí del Gall fer, senderisme en família a Canillo

Camí del Gall fer, senderisme en família a Canillo 01

  • Distància: 5,86 Km (només nada)
  • Temps:
  • Dificultat: fàcil amb algun tram amb desnivell
  • Inici: parcament telecabina de Canillo

L'itinerari del Gall Fer, una ruta amb trams d'aventura

Camí del Gall fer, senderisme en família a Canillo 01

Més enllà del fantàstic paisatge l'excursió també inclou punts d'aquells que converteixen la ruta en una aventura. Hi trobareu passeres de fusta, ponts petits, un pont penjant, un túnel, una balma, escales... i l'atractiu d'anar cercant gall vermell. Un altra dels aspecte que ens ha agradat d'aquest itinerari son els cartells informatius de natura i dels miradors amb dibuixos fets en un panell de fusta. Una iconografia molt bàsica que tothom pot entendre i els nens poden seguir. (fotos 1 i 2 de Turisme Andorra)

Camí del Gall fer, senderisme en família a Canillo 01

Camí del Gall fer, senderisme en família a Canillo 01

Les aturades us poden servir com a punts per anar parant. Cada aturada té un cartell amb el nom de la zona on us trobeu i l'alçada del punt de la ruta. Si voleu fer-vos una idea de l'excursió us aconsellem que seguiu la ruta feta la blog de Sergio Farre i veureu tots els punts per on passa. (fotos 3 i 4).

 

Nilo, el tamarro de Canillo

Troba els Tamarro d'Andorra Nilo

veure els 7 tamarros d'Andorra (localitzacions)

 

Senders màgics amb valors afegits

ruta el bosc del minairons

El valor afegit dels petits senders màgics de Macarulla es troben en la ruta i en els diversos elements que conformen la descoberta, els jocs i les sorpreses “amagades” de cada traçat. Han estat ideats i fets per artistes i artesans locals amb materials nobles i respectuosos amb el medi natural, com ara la fusta, el ferro, la pedra i altres, i estan plenament integrats en el paisatge.

A les oficines de turisme trobareu els quaderns que permetran descobrir a cada família els petits senders màgics de Macarulla. A més, una vegada realitzat l’itinerari, us podreu descarregar el diploma que us acreditarà com a “macarulles”.

 

 

Altres llocs d'interès

+ Andorra amb nens

+ jardins i arborètums

 

 

INSTAGRAM