Què fem?

Camí de Ronda de Tossa de Mar a la Cala Pola

 1. Home
 2. »
 3. Camí de Ronda de Tossa de Mar a la Cala Pola
adreça:
Tossa de Mar, Selva (la)

 

 

 

El tram del Camí de Ronda de Tossa de Mar a la Cala Pola no és un itinerari del tot planer. D'entrada pot semblar pensat per a excursionistes i aficionats al senderisme, encara que és apte per a nens acostumats a caminar. El tram té tots els encants dels Camins de Ronda de la Costa Brava. Hi trobareu un tros de forta pujada, passareu per costats de penya-segat, caminareu per dins el bosc, us podreu banyar si el temps acompanya, en un recorregut on les vistes panoràmiques són espectaculars. Cal anar ben calçat per fer la ruta, recordeu que el camí no és adequat per fer-lo en xancletes, sobretot pels qui el feu a l'estiu. La ruta que us proposem avui és un tram lineal, d'anada i tornada. Us hem portat, però, el mapa d'un itinerari circular d'una sortida organitzada que va fer, fa temps l'ajuntament de Tossa de Mar.

 

Camí de Ronda de Tossa de Mar a la Cala Pola. Dades

 • Distància: 8 km aproximadament.
 • Temps: 3 hores amb parades
 • Tipus ruta: lineal.

Camí de Ronda de Tossa de Mar a la Cala Pola

veure wikiloc

Us hem portat aquest mapa de la ruta del wikiloc perquè es pot fer un itinerari alternatiu i circular. Una part del recorregut es fa per l'interior i, de tornada, es segueix el Camí de Ronda, del tram que us portem, per la costa.

 

Camí de Ronda de Tossa de Mar a la Cala Pola. Itinerari

Camí de Ronda de Tossa de Mar a la Cala Pola

inici del tram del Camí de Ronda

L'itinerari comença a l'avinguda Mar Menuda de Tossa de Mar, situat a l'esquerre del passeig marítim, mirant al mar. Cal tenir en compte que aquesta zona és difícil trobar aparcament. En el passeig marítim hi ha un cartell que indica l'inici de l'itinerari, direcció al Camí de Ronda.

 • Seguir en tot moment les indicacions. També trobareu marques verdes del GR pintades en roques o arbres.
 • L'inici del tram sembla l'entrada d'una propietat privada, però podeu continuar sense problemes.
 • El camí s'enfila muntanya amunt on les vistes són espectaculars. Cal vigilar la zona de penya-segats ja que estan marcats només amb una corda.
 • El camí continua fins arribar al mirador de Tossa on caldrà fer un petit tram per carretera. A l'alçada del revolt es torna a agafar el Camí de Ronda.
 • La primera cala que trobem és la Cala Bona. Una cala pràcticament sense sorra, només amb pedres (el dia de la ruta la cala presentava un aspecte força descuidat).  Cal rodejar la Cala Bona per continuar el Camí de Ronda fins el destí.
 • Després de poca estona s'arriba a la bonica Cala Pola. El punt negatiu de la zona és un tub força gran que arriba fins el mar i li teu l'encant de l'espai. Hi trobareu un restaurant, que pertany al càmping.
 • La tornada es fa pel mateix camí.

 

Camí de Ronda de Tossa de Mar a la Cala Pola

 • Un cop arribats a Tossa de Mar s'aconsella donar una volta pel municipi i el cas antic que s'enfila cap a les muralles i el far.

 

 

Altres llocs d'interès

Excursions en família: Camí de Ronda de Es Cards a Es Codolar – Tossa de Mar
Jardí Botànic Marimurtra
Excursions en família: Dolmen de la cova d’en Daina

excursions a La Selva amb nens

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save