Polseres identificatives per anar de campaments

L’estiu és, sens dubte, quan els nens fan més sortides lluny de vosaltres, fan activitats o van a concerts on hi ha força gent. Una manera pràctica, senzilla i que us donarà tranquil·litat és la de fer servir polseres identificatives per anar de campaments, colònies, concerts… Resulten molt còmodes de portar, alhora que útils ja que els hi podeu escriure el nom, telèfon o al·lèrgies que calgui recordar. A Marcaropa trobareu diferents models de polseres personalitzables: escriviu el text, escolliu color i seleccioneu si la voleu amb icona o sense.

 

Polseres identificatives per anar de campaments. Seguretat i tranquil·litat.

Ara és hora de començar a pensar i preparar el que us cal per als nens anar de campaments, anar al casal o participar en activitats lúdiques amb força gent. Segurament us cal comprar alguna cosa nova i posar a punt la resta. En la majoria de campaments o colònies us demanaran que ho porteu tot ben identificat. Roba i objectes personals amb el nom per no perdre res. A @marcaropa us ho posen fàcil, hi trobareu:

  • Etiquetes de roba per planxar i per cosir a la roba (samarretes, xandalls, tovalloles),
  • Etiquetes adhesives per a objectes (necesser, llanterna, cantimplora…),
  • Clauers per identificar les motxilles,
  • Polseres identificatives de diferents tipus.

Tot personalitzable i fàcil de demanar i compara.

 

Sorteig polseres Marcaropa

Gràcies a Marcaropa hem preparat un sorteig de 3 premis de 5 polseres personalitzables per a cadascun dels guanyadors. 5 polseres de vinil d’alta resistència que porta una etiqueta amb un fort adhesiu. Hi podeu escriure dos línies de text, escollir color o decidir si la voleu amb icona o sense.

Per participar ens heu de deixar un comentari al post i apuntar-vos al nostre butlletí per així rebre els resums de sortides i activitats per a famílies amb nens.

Apunta’t aquí al Butlletí de totnens  (només els que encara no en sou subscriptors)

Teniu temps fins diumenge 3 de juny a les 24h !

 

marcaropa polseres identificatives

Ariadna Pujol, Montse i Cristina Gálvez

Moltes felicitats !

ens posem en contacte amb vosaltres  i us enviem el codi regal.

 

Descompte Marcaropa amb totnens

Si necessiteu comprar algun dels articles de Marcaropa no us oblideu d’utilitzar el codi de descompte TOTNENS18 ! Us aplicaran un 15% de descompte en totes les vostres compres.

 

+info Marcaropa