totnens-presentacio-natura-local4

Avui us volem presentar Natura Local, una plataforma on podreu triar diferents itineraris autoguiats per descobrir la natura dels nostres pobles. Natura Local disposa d’un bon nombre de municipis adherits, dels quals podreu explorar el seu patrimoni natural a través de les propostes de rutes per BTT, cicloturisme i senderisme per Catalunya.

Els itineraris estan classifica segons dificultat, temàtica, activitat o tipologia i n’hi ha un munt per poder fer en família amb nens de diferents edats. Busqueu i trieu una ruta en família per passejar per la muntanya, anar d’excursió, fer una volta per un lloc bonic i diferents en bicicleta, descobrir la desembocadura d’un riu, conèixer llocs emblemàtics, arbres especials, masies amb història, observar la natura… d’una manera guiada i complerta podreu conèixer el patrimoni natural del país.

A partir d’aquesta setmana Natura Local i tot nens col·laborarem per ajudar-vos a trobar i organitzar rutes per fer en família i per descobrir l’immens patrimoni natural, social i cultural del nostre país. Una proposta que esperem que us agradi tant com a nosaltres.

L’App gratuïta de Natura Local per sortir d’excursió

Per facilitar-vos les sortides, de manera senzilla i completament gratuïta, us podreu descarregar l’App per seleccionar l’indret que voleu descobrir. Natura Local us pot ajudar a decidir per un indret, segons la llunyania des de casa vostra, la dificultat i la durada de l’itinerari que cerqueu. Un cop en ruta i a mesura que aneu caminant, anireu rebent informació sobre els principals punts d’interès del patrimoni natural i cultural de l’itinerari.

totnens-presentacio-natura-local1

totnens-presentacio-natura-local2
Una App que us permet descobrir i identificar espais i punts emblemàtics i significatius del vostre recorregut.

 

Fitxes completes dels itineraris de Natura Local

totnens-presentacio-natura-local5

Cada itinerari disposa d’una amplia fitxa on hi podreu trobar dades generals, llocs d’interès, fotografies, on menjar, on dormir, serveis i consells, així com una fitxa tècnica i una gràfica del nivell de la ruta. Us ho posen fàcil per sortir d’excursió amb els nens.

 

Descobriu les rutes i itineraris de Natura Local

totnens-presentacio-natura-local3

Equipats amb un calçat adequat, una bona cantimplora amb aigua i ganes de gaudir dels fabulosos espais naturals del país. Hi trobareu itineraris per a tothom, adaptats a les edats, mobilitat o interès.

+info Natura Local

Save

Save