Marcaropa per a colònies i casals d'estiu

Ja falta poc per arribar al final del curs escolar i la majoria d’escoles ja preparen el viatge o les colònies de final de curs. Els pares esteu organitzant els casals d’estiu amb sortides i activitats. Alguns dels vostres fills participaran en casals esportius, d’acampada, casals artístics… I arriba el moment de preparar les motxilles amb tot el que necessitaran. Portin el que portin, necessitareu marcar la roba i totes les seves coses perquè no perdin res! No us descuideu de les opcions de Marcaropa per a les colònies i casals d’estiu.

 

Marcaropa per a colònies i casals d’estiu

Marcaropa per a colònies i casals d'estiuA Marcaropa trobareu tot el que necessiteu per identificar els objectes i peces de roba que els vostres fills s’han d’endur a les colònies o casals d’estiu. Les etiquetes per marcar la roba poden ser cintes termoadhesives amb colors, o les de tela de cotó 100%, per si heu de marcar roba delicada. Totes són resistents i aptes per a la rentadora i assecadora.

  • Les etiquetes adhesives les podeu trobar de diferents, segons on les voleu enganxar. Teniu etiquetes per marcar bambes i sabates, pels gadgeds d’esport, tuppers, estris d’higiène… No oblideu marcar les motxilles, bosses de piscina i els necesser amb els clauers. Escolliu entre els diferents models, els de plàstic o els de ras.
  • Els lots d’etiquetes són ideals per marcar diferents tipus d’objectes. Hi ha etiquetes per marcar roba i adhesives de mides diferents per marcar objectes de varies mides.
  • Si sou dels que no teniu temps, podeu fer servir el segell personalitzat. En un sol clic podreu marcar tant la roba com objectes personals.
  • Les cintes per penjar son perfectes per marcar les suaderes, bosses i poder-les penjar del penjador. No cal cosir-les ni planxar-les, es posen amb un clip que permet reutilitzar si es vol canviar de jaqueta quan li quedi petita.

 

Marcaropa per a colònies i casals d'estiu

Tots els productes es poden personalitzar al 100%, escollint la tipografia, icona i color que més us agradi.

 

Feu servir el codi TOTNENS22, per gaudir del 15% de descompte en qualsevol producte de la web. Amb enviament gratuït sense import mínim de compra.