Quan ens trobem amb alguna proposta que ens agrada mirem sempre de portar-la. Avui us deixem aquest bonic joc de coordinació circuit cotxe. Es tracta de fer anar el cotxe sense sortir de la carretera tot fent rodar el tub on teniu el circuit dibuixat. A partir d’aquesta idea podeu fer el vostre circuit de coordinació amb temàtiques que agradin als nens.

Joc de coordinació circuit cotxe amb un  tub de cartró

Si voleu podeu enganxar el full en un tub de cartró com el dels rotllos de paper de cuina perquè la pista tingui més consistència o simplement embolicant el full com un cilindre.

Una de les gràcies d’aquest circuit és que el nen el pot pintar al seu aire. I com ja us hem dit mirant el disseny podeu fer el vostre circuit i substituir el cotxe per un animal, una persona, un avió… tot depèn de l’escenari que creeu.

joc coordinació circuit cotxe

A l’enllaç de la proposta teniu un imprimible gratuït de la plantilla com el que teniu sobre aquestes línies. Podeu veure el vídeo on s’explica el pas a pas. Descarregueu-la, pinteu, enganxeu i a rodar!!!

Aquest tipus de joc de coordinació son per fer a casa promouen la creativitat, desenvolupen la concentració, la mobilitat de mà mà, l’agilitat visual… alhora que els nens passen una bona estona.

Plantilles per fer un circuit

Els escenaris poden variar moltíssim i fins i tot podeu tenir-ne un parell per anar alternant el joc. Si feu servir un tub de cartró com a base haureu d’enganxar la plantilla amb gomes elàstiques o clips als extrems. Així, es pot posar i treure el full tot aprofitant una mateixa carcassa o tub.

Idees de circuits:

  • una granja
  • un parc zoològic
  • el fons submarí
  • una ciutat
  • els passadissos d’una botiga
  • l’escola
  • el bosc…

Haureu de substituir el cotxe per allò que s’escaigui millor per fer el vostre circuit. Un dofí, un gos, un nen…

imprimibles gratuiits totnens

+ Imprimibles gratuïts

+Fem i juguem

INSTAGRAM