Us agrada l’aventura? Us agradaria pujar als arbres i passar d’un a l’altre fent servir ponts, tirolines, passeres… I fer-ho en família amb els nens? Gràcies a Costa Brava Parc Aventura sortegem un paquet familiar per a dos adults i dos nens. Podeu escollir entre el parc de Pals o el de Platja d’Aro. Apuntat al Sorteig amb Costa Brava Parc Aventura fent un comentari al post.

Molta sort!!!

Sorteig amb Costa Brava Parc Aventura

Quin dels dos parcs us agrada més? Premeu sobre la foto i veureu tota la informació.

Costa Brava Parc Aventura Pals

Costa Brava Parc Aventura Pals tirolina

Costa Brava Parc Aventura Pals. Gaudeix de les més de 110 activitats d’aventura suspeses als arbres que us faran gaudir d’una experiència multiaventura amb la família i amics. Diversió i emoció en un entorn únic, amb més de 500 metres de tirolines i fins a 18 tipus de ponts penjants. Parc Aventura Pals és un parc d’aventures pensat per a totes les edats de manera que podreu decidir el circuit en el qual viure la vostra pròpia aventura segons la vostra capacitat.

Costa Brava Parc Aventura Platja d’Aro

Costa Brava Parc Aventura

Costa Brava Parc Aventura Platja d’Aro és el parc d’aventures més gran del sud d’Europa. Un entorn únic envoltat per un dels boscos mediterranis més ben conservats de la Costa Brava. Aquí podràs descarregar adrenalina i sentir-te un autèntic aventurer al costat de la teva família i amics. Gaudeix de les més de 120 activitats d’aventura que t’ofereixen.

Bases del sorteig

  • Heu de fer un comentari dins d’aquest article.
  • Feu-vos seguidors de totnens i de Costa Brava Parc Aventura al Facebook.
  • Teniu temps per participar fins dilluns 14 de juny a les 12 de la nit.

El guanyador podrà escollir el Costa Brava Parc Aventura on vol anar, pals o Platja d’Aro. El premi caduca a finals d’any.

*el guanyador dona permís per demanar i donar les dades necessàries a totnens per fer-les arribar a Costa Brava Parc Aventura per aconseguir el paquet familiar.

SORTEIG TANCAT!

Felicitats Marta Pallares Baraldes!!!

Gràcies a tot per participar.

Bona sort a tots!