jo vaig amb mi teatre poliorama

Jo vaig amb mi al Poliorama

fins el 15 de març 2020

 

Jo vaig amb mi al Poliorama

 • Població: Barcelona
 • Lloc: Teatre Poliorama – Rambla dels Estudis, 115
 • Data: fins el 15 de març 2020
 • Horaris: 4 representacions els diumenges a les 12:00h
 • Edats: +3 anys
 • Preus: menors de 3 anys, si no ocupen butaca, no paguen entrada
 • Súper3: Gratuït amb el carnet de súper  (funcions 23 de febrer, 1, 8 i 15 de març del 2020)
 • Idioma: català
 • Direcció: adaptació Paco Mir

 

Teatre: Jo vaig amb mi

Paco Mir a fet l’adaptació del llibre de Jo vaig amb mi al Teatre Poliorama de l’escriptora Raquel Díaz Reguera. A la Sol li agrada el Martín, però el Martín mai s’ha fixat en ella. Ella és una nena molt especial. La Sol duu unes cuetes molt divertides, unes ulleres massa grans, uns vestits sempre multicolors. També porta unes ales i molts ocells al cap. Però el Martín segueix sense mirar-la i ella, aconsellada pel seus amics, es canvia de pentinat, es treu les ulleres, comença a vestir-se com tothom. Això fa que perdi les ales i els ocells.

De cop, quan finalment ja és una més i s’assembla a la majoria, quan ja ha perdut tot el que la feia única, el Martín es fixa en ella. Però la Sol encara haurà de prendre una altra decisió: val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres?

 

Jo vaig amb mi de Thule Edicions

Us deixem l’enllaç a la fitxa que varem fer de Jo vaig amb mi deThule Edicions. Un llibre ideal per treballar temes com l’autoestima, la reafirmació del jo o la personalitat. Unes il·lustracions molt vistoses i amb molta força acompanyen a un text que transmet un missatge contundent.

 

+info Teatre Poliorama

+ Espectacles per a nens

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable: totnens.
 • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
 • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
 • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
 • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
 • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat