totnens-disfresses-mascares-oueres3

Les disfresses són una part molt important del joc dels nens. Per això disfressar-se no es redueix simplement a vestir-se segons el personatge, l’animal o un objecte només per Carnestoltes. Als nens els agrada disfressar-se, i qualsevol moment o excusa és bona per fer-ho. Una festa infantil de disfresses, un berenar diferent amb els amics, una tarda de joc especial… O simplement per fer una manualitat creativa per passar-s’ho bé. Tota disfressa necessita un acompanyament i les màscares o caretes en són una part important. Avui us mostrarem diferents models de màscares fetes amb oueres de cartró. Les hem classificat en dos tipus les caretes de Carnaval i les màscares d’animals. Ambdues, però, resulten ideals com a complements per disfressar-se.

Aquí podeu veure unes creatives màscares fetes amb oueres de cartró, en aquest cas es tracte de màscares decoratives molt creatives, si necessiteu màscares d’animals per complementar una disfressa podeu veure el post que us vàrem preparar aquí: 5 creatives maneres de fer màscares d’animals.

Màscares fetes amb oueres de cartró. Màscares de carnaval

totnens-disfresses-mascares-oueres4

totnens-disfresses-mascares-oueres7

totnens-disfresses-mascares-oueres5

totnens-disfresses-mascares-oueres1

El color i les diferents decoracions amb plomes, cartolines de colors o paper són la base d’aquestes màscares de Carnaval. És important que abans de tallar la oueres dissenyeu el tipus de màscara que voleu. Un cop tallada el disseny pot ser tant original i especial com es vulgui.

Màscares d’animals fetes amb oueres de cartró

totnens-disfresses-mascares-oueres2

Un petit tutorial amb fotos us permet veure com s’aprofiten les diferents parts de la caixa de cartró. Finalment la pintura acaba de donar-li el toc perfecte per aquesta simpàtica màscara de girafa.

totnens-disfresses-mascares-oueres12

totnens-disfresses-mascares-oueres8

Aquesta màscara de dàlmata pot ser una manualitat divertida i complerta. Els nens els caldrà retallar, pintar, enganxar i jugar !

totnens-disfresses-mascares-oueres11

totnens-disfresses-mascares-oueres6

Quan els nens són més petits, a vegades, no els agrada que els tapin la cara, encara que sigui amb una careta o màscara per jugar. Una alternativa senzilla i divertida és la d’utilitzar una part de l’ouera. Podeu fer, per exemple, un nas. Depenent del color o de la part de la caixa utilitzada podeu simular un porquet, un ratolí, una guineu, un gos… o evidentment la seva entranyable Peppa Pig.

Màscares singulars amb oueres de cartró

totnens-disfresses-mascares-oueres9

totnens-disfresses-mascares-oueres10

Un simple nas pintat de vermell per transformar-se en un pallasso o en el començament d’una màscara d’ocell tropical.

 

Bona feina !!!

podeu veure més màscares i caretes al Pinterest de totnens

 

 

Save