| | | |

5 creatives maneres de fer màscares d’animals

totnens-manualitats-mascares-animals7

Avui us portem 5 creatives maneres de fer màscares o caretes d’animals. Les podeu fer per preparar una divertida festa d’estiu, com a decoració, per disfressar-vos o simplement per passar-vos-ho bé amb la manualitat. Els materials que s’han fet servir són bàsicament paper -en forma de plats de paper, bosses de paper, paper d’embalar-, cartró o oueres.

Com fer màscares d’animals amb paper d’embalar

totnens-manualitats-mascares-animals3veure font original

Si us agrada fer manualitats, embolicar regals de manera diferent, original i creativa us aconsellem que quan trobeu un rotllo de paper d’embalar de color marró i sense decorar el compreu. Es poden fer un munt de coses divertides i creatives. Aquestes màscares estan fetes amb aquest tipus de paper, una mica més gruixut que el paper habitual d’embolicar. En l’enllaç podeu seguir tot el tutorial, però només donant un cop d’ull a la mostra de màscares d’animals de la foto podeu veure que són molts senzilles de fer. Això si, us cal remarcar els tres distintius de cada animal, ulls i el seu contorn, selles, nas, bec…

Màscares d’animals amb bosses de paper

totnens-manualitats-mascares-animals2

 

totnens-manualitats-mascares-animals1veure font original

En l’enllaç podreu veure les peces que es necessiten per fer aquestes màscares d’animals: el mussol, la guineu, el lleó i el mico. Us atreviu a fer un disseny nou? Sí, perfecte ! Si ens envieu una foto el penjarem.

Divertides màscares d’animals amb plats de paper

totnens-manualitats-mascares-animals4veure font original

Segurament pel color o per disseny, aquestes, són unes màscares d’animals més infantils. Partint d’un mateix plat de paper i amb uns mateixos ulls diferents s’hi va afegint tot allò que identifica cada animal, ja siguin plomes de colors, una melena o simplement unes petites i rodones orelles.

Màscares tridimensionals d’animals amb cartró

totnens-manualitats-mascares-animals5veure font original

De totes les propostes que us portem avui, segurament aquesta és la més elaborada i que requereix que ajudeu al nen en la majoria de passos a fer. Es parteix d’una base de màscara feta amb retallats de cartró que es van superposant per creant la cara de cada animal i donant aquest efecte tridimensional. Un cop feta la base de la careta se la vesteix amb teles. Veieu el tutorial a l’enllaç.

Màscares d’ocells fetes amb oueres decorades

totnens-manualitats-mascares-animals6veure font original

Aquesta és la segona proposta de màscares fetes amb oueres que us portem al blog. Aquí podeu veure les creacions d’en Michele Made Me. En aquest cas recorden les caretes del Carnaval de Venècia. Originals i espectaculars caretes d’ocells tropicals. Una manualitat que compren el retallar, pintar, enganxar i crear que tant agrada als nens. Quina nova espècie d’ocell sortirà?

 

Bona feina !!!

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *