Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions
Excursions per Fogars de Montclús amb nens, activitats en família
|

Excursions per Fogars de Montclús amb nens

Us deixem diferents excursions per Folgars de Montclús amb nens, rutes de diferents nivells que segur que coneixeu si ja heu visitat el Parc. Natural del Montseny. Situat a la comarca del Vallès Oriental i al vessant sud del Massís del Montseny està format sis nuclis de població disseminats: Fogars de Montclús, la Costa del Montseny, Mosqueroles, Santa Fe del Montseny, Pertegàs i el Rieral. La capital del municipi és Mosqueroles. La major part del terme municipal està situada dins del parc natural de Montseny. Segurament la Vall de Santa Fe és un dels indrets més visitats de Fogars de Montclús en família.

Excursions per Fogars de Montclús amb nens, activitats en família

Com passa sempre que aneu al Montseny cada estació té el seu encant per això sempre és un bon moment per fer una escapada per Fogars de Montclús en família. Des de pujar fins a les Agudes del Montseny a gaudir de la fageda o fer algun dels itineraris al voltant del Pantà de Santa Fe del Montseny. A Fogars de Montclús disposa de molts restaurants, hotels, fondes, cases de colònies, àrees d’acampada i allotjaments rurals. Acull, a més, les oficines centrals del parc natural del Montseny, on s’ofereix una multitud de rutes a peu, amb cotxe o amb bicicleta de muntanya i propostes d’esports d’aventura als visitants.

L'empedrat de Morou

A la vall de Santa Fe es pot trobar l’Escola de Natura Can Lleonard, amb programes educatius i itineraris de descoberta i anàlisi del medi natural del massís del Montseny.

Més informació

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat