1. Home
 2. »
 3. Ecogranja Salgot
fotos de: fotos tretes de la pàgina de Salgot
adreça: Carretera d'Aiguafreda de Dalt, S/N
adreça:
Carretera d'Aiguafreda de Dalt, S/N Vallès Oriental (el)
coordenades: 41.7857062 / 2.2515776
preu activitat: menors de 9 anys gratuït
telèfon: 938 515 158

 

 

 

 

Descobreix de mà de la família Salgot com viuen i es crien els porcs ecològics en un espai únic. La visita a l'ecogranja Salgot està pensada per anar-hi amb nens. Es tracta d'una visita guiada d'aproximadament 1:30h on veureu les diferents zones on hi ha els porc. Els nens podran donar menjar al garrins, i això sempre resulta molt divertit. La granja està pensada perquè els animals visquin en unes condicions òptimes d'espai i llum solar. Al final podreu fer un tastet.

 

Ecogranja Salgot, visites en família o grups

ecogranja salgot

Visites familiars i per a públic general
 1. A qui s’adreça la visita? A famílies i públic general.
 2. Què inclou? Projecció d’un audiovisual, visita per veure les diferents fases de la vida del porc i degustació d’embotits ecològics Salgot.
 3. Quin preu té? Preu: 10 € (fins a 9 anys gratuït).
 4. Quant dura? 1 h 15 min.
 5. Cal fer reserva prèvia? Sí, mitjançant aquesta pàgina web. Per concertar visites fora del calendari establert, o per a grups a partir de 10 persones, contacteu amb nosaltres a través del telèfon 938 515 158 o l’adreça electrònica visites@salgot.com.

Visitar l'Ecogranja Salgot amb l'escola

 1. A qui s’adreça la visita? A grups d’educació infantil, educació primària i educació secundària.
 2. Què inclou? Projecció d’un audiovisual, visita per veure les diferents fases de la vida del porc, alimentació dels animals i degustació d’embotits ecològics Salgot.
 3. Quin preu té? primària: 4€/alumne, secundària i batxillerat: 8€/alumne, nivells superiors: 10€/alumne.
 4. Quant dura? 1 h 15 min.
 5. Cal fer reserva prèvia? Sí. Les visites a les nostres instal·lacions s’han de concertar a través del telèfon 938 515 158 o l’adreça electrònica visites@salgot.com.
 6. Es pot arribar fins a la finca en autocar? Sí.
 7. A quina hora es recomana arribar? 10 minuts abans de l’hora d’inici de la visita.
 8. Hi ha alguna zona de pícnic a prop de la finca? Sí, a Aiguafreda de Dalt, a 5 minuts caminant.

 

Excursió per la Vall de Martinet

gorg de la sort riera de Martinet

Si voleu complementar el dia podeu fer una bonica excursió circular resseguint un tram de la riera de Martinet. L'excursió a la Riera de Martinet i Aiguafreda de Dalt és una excursió per fer amb nens fàcil i agradable que us permetrà descobrir la Vall de Martinet. Al llarg del circuit hi trobareu diferents plafons d'informació que us ajudar a reconèixer la fauna i flora de l'entorn, Una part humida i fresca, la de la riera i més de secà quan en enfilem amunt. L'encant que té vorejar la riera se li afegeix el descobriment de les singulars escultures que hi ha a la Masia de la Frau o les vistes que es poden gaudir dels de l'església des d'Aiguafreda de Dalt.

 

granges amb nens+Granges i zoos

+activitats Vallés Oriental

 

 

 

 

 

 

INSTAGRAM