11,12 i 13 de juny 2021

Festival Internacional de Titelles de Gavà

  • Població: Gavà
  • Lloc: diferents espais i espectacles itinerants veure espais
  • Data: 11,12 i 13 de juny 2021
  • Horari: a partir de les 10 del matí
  • Programació: veure programa
  • Preus: gratuït
  • Organitzat: Ajuntament de Gavà i la Fundació Xarxa d’Espectacles

3oè Festival Internacional de Titelles de Gavà 2021

Els escenaris estaran ubicats en espais que evitin les aglomeracions a l’entorn com ara patis de les escoles i espais de via pública delimitats”.

Així els espais on es representaran els espectacles són: Espai Jardí i Espai Sr. Cordills del Parc de la Torre Lluc, les escoles Eramprunyà i Salvador Lluc, Casal Municipal de Cultura American Lake, l’Espai Maragall, La Casa Gran i la sala d’exposicions de la Biblioteca Josep Soler i Vidal.

Estructura del Festival

-El Festival comptarà amb més espectacles però amb aforaments més reduïts. La intenció és poder arribar com a mínim al mateix nombre de públic que en les darreres edicions.

-Tots els espectacles seran amb aforament limitat i caldrà fer reserva prèvia per poder accedir-hi tot i que una part de les entrades es reservaran per a poder adquirir-les el mateix dia l’espectacle. Per evitar que es quedin entrades sense utilitzar, l’accés del públic amb reserves fetes online es tancarà 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle.

La revolta del Titelles

Amb motiu dels 30 anys de Festival es farà una retrospectiva on es podrà veure com eren els titelles quan es va començar a celebrar el certamen i com són actualment i la situació que travessa el sector. En aquest sentit es projectarà el documental “La Revolta dels Titelles”, un projecte audiovisual multimèdia sobre el món dels titelles a Catalunya, explicades pels seus i les seves protagonistes.

Exposició Titelles del món

Un altre de les propostes és l’exposició “Titelles del món”, produïda per Galiot Teatre amb Festival MIMO i GUÀ, en la qual s’exposaran unes 300 titelles d’arreu del món. La mostra es podrà visitar del 2 al 13 de juny a la Sala d’exposicions de la Biblioteca Josep Soler i Vida, amb una oferta de visites guiades adreçades tant a escoles com a públic en general.

estival Internacional de Titelles de Gavà