Cuinem amb nens: originals pinxos de mandonguilles
veure font original
Avui cuinem amb nens i ho fem amb una recepte divertida on els nens podran manipular amb les mans com si estesin a classe de manualitats fent boletes amb la plastilina. Prepararem mandonguilles amb una recepta que ens arriba dels Estats Units però que podreu adaptar a vostre gust, traient o posant condiments o simplement fer les mandonguilles com les feu normalment.
La gràcia d’aquesta recepta de mandonguilles per a nens i grans és la seva presentació. Aquest vistosos i apetitosos pinxos venen de gust per a fer un sopar informal, en les festes d’aniversaris infantils o en qualsevol altre ocasió. Segur que us venen de gust !
Ingredients per fer pinxos de mandonguilles
Aquesta recepta està pensada per a 12 pinxos però podria variar una mica depenen de la mida de les mandonguilles.
- 1 lliure de carn picada. Aquí les fan de carn picada de gall dindi, però evidentment les podeu fer de la carn picada que utilitzeu per fer normalment les mandonguilles o hamburgueses.
- 1/2 tassa de pa ratllat
- 1/2 tassa de formatge parmesà ratllat
- 1 cullerada d’alfàbrega seca
- 1 cullerada d’orenga sec
- 1 cullerada de julivert
- ½ culleradeta de pebre vermell picada
2 grans d’all picats
1 tassa de formatge mozzarella ratllat
12 pinxos de fusta - 1 llauna de Pillsbury Barretes originals. Aquest producte és americà però el podeu substituir per la massa de pizza que utilitzeu normalment.
- Salsa al vostre gust.
Com preparar originals pinxos de mandonguilles
Comenceu escalfant el forn al màxim
- Ratlleu la mozzarella i reserveu
- En un bol barregeu la carn picada, el pa ratllat, formatge parmesà, orenga, alfàbrega, julivert, pebre vermell i l’all.
- Quan estigui tot ben barrejat aneu fent les mandonguilles.
- Talleu la massa de pizza en tires.
- Munteu els pinxos punxant primer la tira de massa, després una mandonguilla i anar-ho alternant com la foto. Deixeu una mica d’espai entre la mandonguilla i la massa perquè aquesta s’inflarà una mica quan la poseu al forn.
- Enfornar durant 20 minuts fins que les mandonguilles estiguin ben cuites. Traieu la safata del forn i tireu-li a cada pinxo la mozzarella que teniu reservada.
- Poseu de nou al forn durant 2-3 minuts fins que el formatge es fongui.
Acompanyeu-los amb una salsa que us agradi.
Bon profit !!!