Salt de Can Rimundet a Sant Llorenç d’Hortons

 1. Home
 2. »
 3. Salt de Can Rimundet a Sant Llorenç d’Hortons
salt de rimundet
salt de rimundet
adreça:
Sant Llorenç d'Hortons, Alt Penedès (l')

 

 

 

El Salt de Can Rimundet està dins el municipi de Sant Llorenç d'Hortons. L'antiga masia de Can Rimundet data de 1520 i està catalogada com a Patrimoni Arquitectònic Català. Situada enmig de camps de conreu i vinya baixa la riera de la Rierussa oferint, després de les pluges, un salt d'uns 4 metres d'alçada. La ruta és fàcil i planera i transcorre pràcticament per pista sense asfaltar, ideal per fer una suau caminada amb nens.

 

Salt de Can Rimundet a Sant Llorenç d'Hortons. Dades i mapa

 • Distància: 4 Km (anada)
 • Temps: 1:11h.
 • Tipus ruta: lineal
 • Dificultat: baixa

BV-2251

ruta circular (amb bici) que inclou el tram de l'itinerari des de l'ermita de Sant Joan Samora a el Salt

 

Salt de Can Rimundet a Sant Llorenç d'Hortons. Itinerari

L'excursió fins els Salt de Can Rimundet es pot fer des de Sant Llorenç d'Hortons, Gelida o des de l'ermita de Sant Joan de Samora. En aquest cas s'ha optat per la ruta més curta que comença des de l'ermita. S'ha deixat el cotxe en una de les urbanitzacions del municipi, molt a prop de l'ermita.

BV-2251

L’accés a l’interior l'ermita està tancat, per visitar-la cal demanar les claus a Can Valls de Sant Joan Samora.

 • Es continua per una pista BV-2251 direcció a la masia de Can Rimundet, entre vinyes i camps. Si hi aneu en hores de sol millor portar una gorra i crema pel sol.
 • Seguir caminant per la pista fins arribar a la masia. El camí gira a l’esquerra i voreja el mas deixant-lo a la dreta.
 • Baixar per un sender direcció la riera de la Rierussa fins a prop del viaducte del tren d’alta velocitat. Girar per la dreta (O) on trobareu un trencall a l’esquerra. Cal agafar-lo per accedir a la riera.

BV-2251

BV-2251

 • Remuntant el curs de l’aigua uns 100 m enrere, al N, es troba el Salt de Can Rimundet. Si teniu sort a la riera hi podreu veure alguns dels animals que hi viuen o es remullen. En aquesta ocasió s'han vist una família d'ànecs i una tortuga.
 • La tornada es fa refent el camí.

 

 

Altres llocs d'interès

Parc dels Talls - Vilobí del Penedès
Parc de Cal Sant Just - Sant Llorenç d'Hortons

Alt Penedès amb nens

 

 

 

etiquetes: