1. Home
  2. »
  3. Ruta mediambiental vall de Fuirosos
adreça:
Sant Celoni Vallès Oriental (el)
coordenades: 41.7202313 / 2.572442

 

 

 

La ruta mediambiental vall de Fuirosos de Sant Celoni és un bonic i entretingut itinerari senyalitzat. Es tracta d'un tram molt planer i agradable que afegeixi l'atractiu de trobar 8 representacions d'animals de fusta que viuen a la zona. Us recomanem descarregar-vos de manera gratuïta l'App de Natura Local per fer aquesta ruta guiada i interpretada. Trobareu els 8 animals amagats?

 

Ruta mediambiental a la vall de Fuirosos

  • Distància: 2,1Km
  • Temps: 50 minuts
  • Tipus ruta: lineal
  • Dificultat: fàcil

itinerari mediambiental vall de Fuirosos

Itinerari autoguiat amb l'app de Natura Local

 

Jugant a descobrir la fauna

Una ruta entretinguda que es pot fer com un joc mediambiental per descobrir part de la fauna que habita en aquest indret de la vall de Fuirosos de Sant Celoni. Us podeu ajudar de l'aplicació per anar seguint els diferents punts d'interès. Durant el recorregut també trobareu unes pistes per facilitar-vos la cerca.

Al llarg del recorregut, a la pantalla de navegació de l’app, trobareu unes indicacions que us avisaran de la proximitat a un animal amagat i amb una sèrie de pistes de quina és l’espècie que haureu de trobar.

Dinàmica del joc seguint l'app

Ruta Mediambiental vall de Fuirosos

Trobareu les figures dels 8 animals?

El joc consisteix a trobar una sèrie de reproduccions d'animals en fusta que trobareu a dalt dels arbres. A l'App trobareu uns punts (icona grisa amb signe d'admiració) que us donaran pistes sobre quin animal es tracta i també són el punt de partida per cercar l'animal en qüestió. La ubicació exacta de l'animal la podreu saber clicant sobre algunes de les icones de color taronja.

 

Altres llocs d'interès

 

etiquetes: