Activitats estiu

Què fem?

Castanyer del drac

  1. Home
  2. »
  3. Castanyer del drac
adreça:
Montseny Vallès Oriental (el)

 

 

 

Us deixem una ruta circular que surt de l'aparcament que hi ha a prop de l'ermita de Sant Bernat al Montseny. A la dreta, passada una cadena, trobareu el rètol que indica la ruta cap a Sant Marçal / Les Illes. Se continueu per la pista, passat el Pla de Bosc, us trobareu el fantàstic Castanyer del Drac. 

 

Castanyer del drac

Buscant informació de sortides o excursions per la nostra revista Apunts del mes d'octubre del 2021 on hi haguessin dracs hem trobat aquesta ruta. Us deixem l'enllaç d'on hem tret la foto que ens ha permès descobrir aquest fantàstic castanyer. Hi ha qui en comptes d'un drac hi veu un dinosaure. En qualsevol cas dos animals enormes que desperten la fascinació i curiositat dels excursionistes. No us sembla?

Castanyer del drac

veure ruta al wikiloc de Sandra ole

ruta de Sant Bernat a les Illes

Mirant les rutes que es poden fer des del poble del Montseny hem trobat aquest itinerari, de Sant Bernat a les Illes. Passa per alguns dels punts de la ruta del castanyer del drac que us hem deixat abans. De l’hotel de Sant Bernat fins al càmping de les Illes hi ha 2 quilòmetres aproximadament, uns 45 minuts a pas tranquil (la distància total és d’uns 4 quilòmetres). Us deixem AQUÍ la ruta per si la voleu seguir.

 

 

+ activitats i rutes pel Vallès Oriental

rutes pel Parc Natural del Montseny amb nens

+rutes de dracs

 

 

INSTAGRAM