baner tram baix

Què fem?

La Font Trobada al Parc Fluvial riu Anoia

  1. Home
  2. »
  3. La Font Trobada al Parc Fluvial riu Anoia
adreça:
Igualada, Anoia (l')

 

 

 

La sortida fins la Font Trobada al Parc Fluvial riu Anoia és una ruta familiar que es pot fer com un passeig resseguint el tram recuperat del riu a Igualada. Una zona recuperada i condicionada pel lleure i convertida en zona verda. Resulta molt agradable per passejar-hi tant a peu com o en bicicleta. Es tracta d'un itinerari circular que transcorre per un camí pla, segur i senzill ideal per anar-hi amb nens.

El camí va des de Vilanova del Camí, passa per Igualada i arriba al poble de Santa Margarida de Montbui. Disposa de passarel·les per creuar el riu i, a banda i banda, hi ha zones de pícnic amb una font per poder-hi descansar. S'ha recuperat una part de la flora i de la fauna autòctones de ribera, s'hi poden veure ànecs nedant i passejant pel riu.

 

Font Trobada al Parc Fluvial riu Anoia. Dades

La font trobada de l'Anoia des del Parc Fluvial

  • Durada: 1h
  • Distància: 4 km
  • Itinerari circular

Parc Fluvial del riu Anoia a Igualada. Itinerari

La font trobada de l'Anoia des del Parc Fluvial

La font trobada de l'Anoia des del Parc Fluvial

La font trobada de l'Anoia des del Parc Fluvial

rodant cap a la Font Trobada al Parc Fluvial riu Anoia

  • L'itinerari proposat comença al barri del Rec d'Igualada, direcció a Vilanova del Camí, on s'agafa la passarel·la que ens durà fins a l'altra costat del riu.
  • Des de Vilanova cal seguir en direcció a Santa Margarida vorejant el riu pel costat esquerra. A mig recorregut trobareu un camí de pujada que queda a l'esquerra, cal agafar-lo. Us durà l terme de Santa Margarida de Montbui.
  • Més endavant es passa pel costat de l'espai lúdic i gastronòmic Els Molins de la Font Trobada una masia on es poden visitar els molins fariners i menjar en el seu restaurant bones costellades i calçotades.

La Font Trobada

font Trobada Folgueroles

La font trobada de l'Anoia des del Parc Fluvial

  • Deixar els molins enrere. Ara el camí es va fent més estret fins a convertir-se en un corriol, uns metres més endavant, es torna a eixamplar i ja es veu, a sota, la Font Trobada.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save